Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 13 april 2010

Conny

De hära solandet e bra för mej, de känner ja! Ida har matte å ja vari ute i trägårn i flera timmar... matte klippade en stor buske som sitter fast på väggen utanför sovrumme å ja sekerhetskollade verandan - åtminstone så långt löplinan räckte i alla fall. Sen satt vi tesammans på verandan i solen å titta på bilarna som körde förbi å prata i över en timme - de va jättetrevligt! Tänk, rätt var'e va kom de två små tvåbeningar gående ute vi vägen å när dom fick syn på mej ropa dom "titta, katten har tröja på sej!" å då ropa matte tebaks att "de e för att han inte ska frysa". Själv va ja gla att de hade sett på de långa hålle att ja va en katt... *stolt*

Å, Imma ba mej hälsa te Wikki å tacka så mycke för Nova-katten som hon fick i vinst! Å gammelmatte blir sekert gla för hjärtat när hon kommer hem. Tack, tack!

4 kommentarer:

 1. Skönt att höra att patrullerna går som vanligt. Säkerhetskontroller av verandan är ju jätteviktiga. Klart småttingarna såg att du var en katt. Det är väl ingen som kan tro något annat.

  SvaraRadera
 2. Det var bra att du hade tröjan på dig när du var ute. Visst är det mysigt att sitta och prata med matte. Såna stunder är guld värda. Och får man sen lite solvärme på sig gör det ju inte det hela sämre.

  SvaraRadera
 3. Solen är jättebra man får en massa viktiga vita kaniner i kroppen av den. Nähä nu sa matte att det var VITAMINER man fick av solen. Ja hade föredragit vita kaniner ja!

  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också bättre om vita kaniner. Undrar vad Kaniniss tycker?

  Tass från Conny, sekerhetskatt i snygg tröja.

  SvaraRadera