Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 29 april 2010

Conny

Ja blir bara bättre å bättre på kammåflasch, om ja får jama de själv... här har ja klättit ut mej te täcke å ingen såg mej förrän matte råka sätta sej på mej. Hon ba förstås om förlåtelse, men sen fota hon mej å då va ju alltihop förstört *suckar*.Ida va matte å gav blod *stolt*. Hon e jätteredd för sticktanter, men säjer att de e så viktit å ge blod att man måste våga ändå. Visste ni förexten att katter å hundar oxå kan ge blod? Fast ja får inte de för ja e hjärtsjuk. Sen när de dära blodsugandet va klart åkte hon å gammelmatte till Kristinehamns djurhem för å berätta hur Assar å Sixten mår, för dom kommer därifrån. Matte sa att de fanns flera jättesöta kattungar på katthemme som hon gosa me men att hon STÅLSATTE sej för å inte ta me en endaste kattunge hem...Nu tycker ju inte ja att kattungar e söta... fast JA va förstås ett undantag!... så de va tur att hon inte togde me sej en sån hem hit *pustar ut*. De hade bara blivi en till å vakta, ja som har tassarna fulla som de e!

6 kommentarer:

 1. Verkligen bra kamåflerat! Såg dig inte först! Kul att du och Imma har blivit så bra kompisar.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Instämmer med Dui och Deco, jätteskciligt kamouflerat. Duktigt av matte att inte ta med några kattungar hem. Hur är det med gammelmatte? Har fingret läkt?

  SvaraRadera
 3. Vilket kattmåflage! *imponerad* Förstår att matte inte såg dig först. Förstår att du tycker det är tillräckligt med katter hemma nu. Du får jama till matte att det räcker. *tass*

  SvaraRadera
 4. Joachim Fransson1 maj 2010 kl. 01:42

  Har inte skådat bättre kattmoflage sen min Ida gömde sig i kakelugnen under papper, en jäkla tur att hon rörde på sig när vi la på tändved.

  SvaraRadera
 5. Åh Conny har gått undercåver :) Mycket bra katt-moflage. De e de värsta med att katt-moflera sig, man vet inte när man får en stor bak placerad på någon vital kattdel :(

  SvaraRadera
 6. vilken bra kattmoflage! Du skulle kunna ställa upp och jaga bort alla inkräktare här på Torpet! Ligga gömd å´sen hoppa fram å´skrika: "Mjauuuuuuu!"

  High Tass! / Bröderna Bus

  SvaraRadera