Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 19 april 2010

Imma

Idag jublar vi klosterkatter så att taket nästan lyfter - för lille Sotis har fått en intresseanmälan! Och nu gäller det att hålla tummarna för att katthemmets personal blir nöjda med det blivande hemmet, så att Sotis får komma till sin husse/matte så snart som möjligt. Han har fått vänta så länge redan, och förtjänar verkligen sitt alldeles eget hem!

Annars händer det inte så mycket här just nu. Solen skiner, vilket förstås är skönt och utnyttjas till fullo i alla fönster, men annars har vi inget särskilt för oss. Matte däremot har fått bråda dagar, för idag upptäckte hennes vet att hon troligen drabbats av diabetes så nu måste hon hinna ta en massa prover innan hon reser bort på torsdag. Ja, ni läser rätt - matte tänker resa ifrån mig... eh, jag menar oss! Visserligen bara över helgen, och gammelmatte är kvar hemma, men i alla fall... det borde finnas en lag mot att mattar reser bort, tycker jag. För vem skall nu hålla sängen varm åt mig om nätterna?!?

8 kommentarer:

 1. Vi håller också tassarna för Sotis. Men fy så tråkigt att din matte ska resa bort. Men vi vet ju att du är en duktig kisse och klarar dig själv. Men ändå...

  SvaraRadera
 2. Hoppas, hoppas att det är alldeles rätt hem för Sotis! Tur att gammelmatte är hemma, om matte ska resa bort. Fast allra bäst är det ju, när alla är hemma tillsammans. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt för Sotis, hoppas allt går bra för honom. Om bara er Gammelmatte är hemma så kanske ni kan tigga till er lite extra godis från henne, ni sa ju att hon är lite mer givmild med godis än er Matte är så ta chansen.

  SvaraRadera
 4. Håller tassar och tummar både för Sotis och för mattes blodsocker...

  SvaraRadera
 5. Det var tråkigt att höra om matte fått diabetes, hoppas hennes vet har fel. Annars är det jätteroligt att Sotis fått en intresseanmälan. Hembesöket ska göras i morgon. Om jag inte minns fel står det redan i kattlagen att mattar inte får åka bort. Men överträdelserna är tyvärr många så jag tror det måste till en skärpning av straffsatserna där.

  SvaraRadera
 6. Jag knäpper tassarna och ber SkaparKatten hålla en extra tass över matte!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 7. ojdå, det var inte roligt att eran matte fått diabetes. Det innebär ju att hon måste vara försiktig med vad hon stoppar i munnen annars kan hon bli sjuk. Hoppas att dom hittar nån bra medicin till henne så hon blir bra.

  SvaraRadera
 8. Husse har köpt en trådlös ringklocka. Själva ringmojängen står i rummet och låter hiskligt. Ibland byter husse låt på eländet den ena låten värre än den andra. Nå själva tryckknappen finns nåbart för husse. Vid bråk natt som dag går larmet fy för den onde. Man springer direkt.....
  Hoppas det går bra med fingrar och diabetes kramar till er alla.

  SvaraRadera