Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 4 april 2010

MajsanPuh, så mätt jag är! Vilken påsk! Jag har ätit helgskinka så att jag är alldeles fyrkantig... eller kanske snarare rund... *slickar morrhåren*

Idag är det Uppståndelsedagen, har jag fått lära mig. Det betyder att Gud har uppstått från döden för att visa att vi också skall göra det. Ja, katter också! Imma, vår abbemissa, jamar att det är Gud som har skapat Regnbågsbron som ett löfte till alla - både djur och människor - att ingen skall behöva förbli död utan uppstå och leva för evigt i paradiset. Det är paradiset som ligger på andra sidan Regnbågsbron. Och så har hon berättat om sin bror Aragorn, och om en liten kille som heter Rufus, som gick över den bron förra sommaren. Det hörs att hon längtar efter dem... och tydligen är vår gammelhusse där också, som vi inte heller har träffat. Men det får vi göra när vi går över bron en dag! Imma har sagt att han var rund och snäll och älskade katter.

Det är jättefint väder ute idag, så vi katter sitter i olika fönster och solar oss...

6 kommentarer:

 1. Mums, vad gott med skinka! Vi har minsann inte fått något sådant gott. Matte och husse har bara varit borta hela påsken och inte tagit med oss på några goda middagar. Det är i alla fall tur att vi har fått lite sol, det är härliga tider som väntar nu!:) Tasskramar!

  SvaraRadera
 2. Puh, kan behövas att man vilar magen lite när man ätit så mycket gott! Då kan man luta sig bakåt lite och bara smälta godsakerna. Det är en tröst att veta, att man får träffa alla man tycker om på andra sidan Regnbågsbron. Det får Imma alldeles säkert göra, men inte än på länge, hoppas vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Lilla gumman, vilken rund mage du har, det syns att du verkligen smort kråset. Men det är du väl värd! Mycket bra o talande bild!

  SvaraRadera
 4. Ååååhhh...skinka som är sååå gott! *slickar oss om nosarna*
  Skönt, tycker vi - att veta att Regnbågsbron finns. Och vad som finns bortom den måste vara så otroligt fantastiskt! Tänk att få återse alla våra vänner som finns där!

  Nosegosepussar från Bröderna Bus

  SvaraRadera
 5. Mjau, jag har i alla fall tänkt mig att mina återstående fem liv ska tillbringas här hos matte och husse och de ska bli så långa som bara går att få, för det finns så himla mycket hittekattjobb som måste göras! Skönt att vi har alla kattvänner till hjälp!

  Idag röstade jag på Göteborgs idé i den där tävlingen och hurra nu är de på 5e plats, behöver knappa in drygt 200 röster på dem som ligger före, men borde gå att fixa, tror ni inte det? Om de kan gå upp en plats om dagen och sedan hålla den profilen borde de ju vinna! (Om jag räknat rätt, hi hi!)
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 6. Oj Majsan så mycket skinka du ätit! Men ja håller med gott är det!

  Nosbuff

  SvaraRadera