Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 11 november 2011

Gammelmatte GitteIdag har vi fått veta vad som hände med Maya. Det var hennes "medkatt i gruppen", Zaga som skrev. Du är en verkligt vacker kisse Zaga. Många sjukdomar kommer så där smygande och det finns ingenting man kan göra åt det och sorgen efter en mistad god vän är så tung och svår, men man måste ju "ta sig i kragen" och leva vidare, som vi fick göra nu senast efter Conny.

Nu ska vi alltså blicka framåt, och önska Zaga och hennes kompisar allt gott!

Vi har kommit en bit in i november nu och tack och lov så håller vintern sig borta. Undras hur hård den kommer att bli när den kommer? Tiden rinner iväg så rasande fort och vi börjar närma oss Advent. Jag börjar så sakteliga att få i ordning i mitt hem som jag vill ha det. Katterna mår alla bra och är så trevligt keliga allesammans, men jag känner mig ändå inte riktigt redo för att flytta hem "på riktigt", men det kommer. Jag är i min lägenhet och ordnar och donar för att få det riktigt som jag vill och jag måste sätta mig och sortera igenom dataprogrammen för att få fram dem som Torbjörn vill ha när han kommer ner nästa gång. Jag antar att han har plockat ihop en ny dator åt mig och att han vill ha programmen för att lägga in på den. Då hoppas jag också att jag har fått i ordning mitt skrivbord så att jag kan ställa upp datorn där. Jag ska också ordna till det med min arbetsplats för tittskåpen. Lite bra korgar att ha de olika sakerna i så att det blir mera ordning. Nu har jag ytterligare 2 st. färdiga som Wikki har att auktionera ut.

Jag önskar er en fin dag! Här är vädret så pass bra att jag kommer att få färdigt ute i trädgården inför vintern.

2 kommentarer:

  1. Tack Gitte för dina värmande ord

    SvaraRadera
  2. Märlig vinter vi har. Vi hade björkar som slog ut på nytt och de har fortfarande inte tappat sina nya gröna blad. Ur led är tiden helt klart.

    Ja det var rätt skönt att få veta vad som var fel med lilla Maya. Då vet man att hon faktiskt har det bättre där hon är nu hur sorgligt det än är.

    Nosgos

    SvaraRadera