Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 26 november 2011

Majsan

Ni får förlåta att vi inte har tassat ner några inlägg de senaste dagarna, men vi har haft tassarna fulla med att förbereda en loppis som gammelmatte och matte idag fick sköta. Att packa ner bra saker på rätt sätt i stora kattonger kräver sin katt, och särskilt Jenny, Rafael och jag fick noga övervaka att det blev bra. Tyvärr var det så dåligt väder idag (det är någon som heter Berit som stökar omkring utomhus), när det var dags att sälja, så det kom inte så många som vi hade hoppats på... fast mattarna sålde ändå tillräckligt för att ha råd med bordshyran och dessutom få 350 kronor över - det får man vara nöjd med, tycker jag. Dessutom skall vi skicka iväg dem nästa söndag också! Då är det special-loppis på samma ställe (Folkets Hus i Otterbäcken) och borden kostar ingen hyra... så vi hoppas att det skall gå lite bättre då.

Tänk, i morgon är det första advent! Och sedan börjar en viktig tid för oss klosterkatter, för adventsveckorna är en FASTA då man skall be extra mycket och tänka på dem som har det sämre än vi själva. Vi katter har bestämt oss för att be ÄNNU MER för att alla hemlösa katter skall få komma in i värmen och för att tvåbeningarna skall bli klokare så att de börjar se på oss katter med respekt och förståelse istället för att behandla oss som själlösa föremål... *ser bestämd ut*Sist... får jag be er att rösta på mig i Agrias fototävling? Vi vill så gärna vinna något av priserna, för i januari får vi hit en katt som vi skall ta tass om och stödja i två månader medan hans husse är på ett behandlingshem för att bli frisk... och den kissen kan nog behöva lite trevligt att göra, tänker vi. Så en fin klätterställning vore kurr!

5 kommentarer:

 1. Hejsan Majsan !
  Här har det oxå varit busigt väder idag , inte för att jag mäkt nåt av det eftersom jag suttit i en bur och firat Kattens Dag i en zoo-butik :)
  Jag och matte röstar på dig i Agria tävlingen varje dag !
  Trevlig 1:a Advent önskar jag och matte er alla :)

  SvaraRadera
 2. Majsan är med i våran "att rösta på" lista vi har gjort på vår sida.
  Så varje dag får hon en röst med våra vänner.
  http://www.sorpingskatterna.se/?page_id=4470

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vi har röstat igen på söta Majsans kaffeslurp :-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Så, nu röstade vi på dig. *buffar*

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har ni en adress att ge oss så kan vi skicka lite leksaker, vi har så jättemånga leksaker så vi hinner inte med dem allihop, vi ger gärna bort dem till er.
  Vår matte kan fixa det där med post och sånt, hennes mail: bibbijohansson1@gmail.com.
  Tiger, Nova & Sudden

  SvaraRadera