Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 18 november 2011

Imma

Okej då *suckar djupt*... hon får väl åka, några dagar i alla fall. Nu finns det nämligen massor av torrfoder, kattsand, godis och annat viktigt här hemma och gammelmatte har lovat att ta väl hand om oss och gosa riktigt mycket. Dessutom tar matte bilen med sig, så gammelmatte kan inte åka någonstans... alltid något!

Fick dock höra något illavarslande när matte kom hem från dagens inköpsrunda - tydligen har hon beställt tid hos veten för mig! Och jag vet nog vad det gäller... jag skall bli stucken i tassen igen och avtvingad mitt dyrbara blod för att matte prompt vill veta hur mina njurar mår. Räcker det inte om jag säger att de mår bra? Jag jamade med henne om detta, men då svarade hon bara att "sådana saker brukar man inte kunna känna själv, förstår du" och så jämförde hon med gammelmatte som också har trassel med njurarna. Lyckligtvis behöver jag inte bli stucken lika ofta som gammelmatte blir - henne suger de blod ur varannan vecka! *stora ögon* Och egentligen är det väl inte så mycket själva sticket som oroar mig, utan bilresandet...

7 kommentarer:

 1. Åh stackars du :-((
  Ha en underbar helg och ber om ursäkt för att Matte inte tazzar runt så mycket. :-(
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 2. Var ju ett pluspoäng att er matte tog bilen med sig så att Gammelmatte måste stanna hemma :)
  Fy för stick i tassen , det är jag glad för att jag bara ha behövt bli en gång !!

  SvaraRadera
 3. Hmmm, det var ju också ett sätt, först säga att man ska åka och så att man ska till vettisen.. Nåjam ibland förstår man sig inte på dem. Gammelmatte tar säkert hand om er på bästa sätt.Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Vi är säkra på att gammelmatte tar väl hand om er alla och kommer gosa mycket med er.
  Matte vill vara helt SÄKER på att du mår bra, det är därför hon ska ta dig till vettisen, fast vi håller med om att det inte är så roligt att åka brummis.

  =^.^=

  Bosbuffar

  SvaraRadera
 5. Matte är lite nyfiken på att veta hur ofta du blir stucken. Hon kollade Sixtens värden i somras, men nu har han börjat bete sig lite konstigt. Ni som har sånt i familjen kanske vet hur snabbt problemen kan dyka upp och vad man ska kolla efter?

  SvaraRadera
 6. Immas njurvärden kollas 2 ggr/år. Det är rätt så lagom så länge som värdet är bra.

  Nosbuff
  Gammelmatte Gitte

  SvaraRadera
 7. Usch stick i tassen... *ryser*
  Lurrvar ska bli stucken den här veckan också och sist hade han ju inget blod för att han var så uttorkad. Hoppas matte kommer hem snart! :)

  SvaraRadera