Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 3 november 2011

Philemon

Det skau tydligen bli fest här i huset snart, det jamade Imma om i morse och sin dess har hon varet väldigt upptagen med att förbereda alltsamman. Jenny och Majsan fyller 7 år den 13:e, jamade hon, och då skau alla våra bloggkattvänner bjudas in hit. Så det är väl bäst att ni tassar ner datumet i era almanackor redan nu, så att ni inte missar det hela!

Fest betyder mad... *slickar morrhåren*

Nåjam, det är ente riktigt dags än, förstås *räknar på klorna*. Så innan dess kan vi väl fira att gammelmatte mår bra? Hon har varet hos sin hjärtveterinär idag och fått veta att hinnes hjärta mår fint, och det gjorde oss alla glada för vi tycker om vår gammelmatte. Sin är det ju bra att hon gillar fisk lika mycket som vi gör, för det betyder att frysen är full av fisk... nej, nu tänker jau ju på mad igen! Ni får nog ursäkta maj, men jag måste besöka madskålen.

6 kommentarer:

 1. P A R T Y !!!
  Vi kommer.
  På 10 dagar ska vi väl hinna runda Vättern?
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Philemon!
  Du som fd skauning, vet väl att det ska va´: "möen mad å goer mad å mad i rättan tid".
  Vi kommer gärna på festen, bara vi hinner upp till Klostret!
  Nosbuffar
  M & V

  SvaraRadera
 3. Spännande med fest! Frysen full av fisk låter väl toppen. Nosbuffa gammelmatte från oss - klart att man måste fira att hennes hjärta mår fint. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Åh, det blir min första fest! Madeleine har berättat hur kul det är, så jag kommer så klart till mina f d katthemskompisars fest. Dina

  SvaraRadera
 5. Det ska bli roligt med fest i höstrusket! Vi kommer gärna och tar med nåt gottis! Du, Philemon verkar vara glad i mat ;-)
  Det är skönt att höra att gammelmattes hjärta mår bra.

  =^.^=

  Nosbuffar och en kram till matte och gammelmatte från vår.

  SvaraRadera
 6. Åh så kul med fest igen! :D
  Vi tre kommer gärna om vi får!

  Frank och Lurrvar jagar också fjäderkotletter genom rutan, vi har fjäder-TV i två rum. Frank verkar detta år ha lärt sig att fjäderkotletter är goda, medan rutor är hårde. Lurrvar har dock inte lärt sig det än... ;)

  Buffar till mattarna ♥
  Linnsen

  SvaraRadera