Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 27 november 2011

Imma

GLAD FÖRSTA ADVENT!

Idag är det den första dagen i vinterfastan och vårt intensiva bönearbete för hemlösa katter startar på allvar. Jam, vi ber förstås ALLTID till Skaparkatten för de hemlösa katternas skull, men de här kommande veckorna skall vi koncentrera oss EXTRA MYCKET på det... fast det är sannerligen inte lätt med en så'n som Philemon i närheten, för den killen består nog mer av gummi än kött och ben, misstänker jag. Han går inte - han springer, studsar, klättrar... *pust*

Matte och gammelmatte trotsade stormen och regnandet för att åka in till Gullspång och titta på adventsmarknaden. De sa att det inte var särskilt mycket folk ute, men att de hade haft mycket trevligt och t.o.m. gått tipsrundan genom sta'n (eh, eller vad det nu kallas)... och sedan hade de druckit varm glögg och ätit korv med bröd, handlat lite julklappar åt minisarna i vår familj och blivit bjudna på kaffe och pepparkaka inne på ICA.

Under tiden adventspyntade vi katter här hemma, och när mattarna kom hem satte de upp stjärnorna i fönstren och ställde upp elljusstakarna. Det blev så fint, så fint!

Hoppas att ni har haft en riktigt fin Kattens Helg? Det har vi, mattarna har bjudit på god mat och vi har fikat och haft trevligt. Matte gav mig en vit pälsmus också... den är det inte mycket kvar av, måste erkännas, men oj, så roligt jag har haft med den! När jag får en vit pälsmus blir jag som en kattunge igen... *rodnar*

5 kommentarer:

 1. Trevlig advent på er också. Vi injamar i era böner.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Matte har också varit runt idag, lite läskigt att åka över bron när det blåser såhär men det verkar inte bekomma Matte mkt. Hon var och hälsade på Nalle,Lasse och Sören på marknad i stan. Sen kollade hon in kattklubben som stod på djurkompaniet med några katter. Jag har fått tre pälsbollar av Matte som jag leker lite sådär med, min favo leksak är en vippa och den behövs Mattes hjälp till.

  SvaraRadera
 3. Vi önskar er en trevlig advent också. Pälsmöss är skoj att leka med. Förstår att den här fick sig en match. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Philemon är ung, det är nog därför han har så mycket studs-hopp-och-spring i kroppen. Det kan inte vara lätt för dig när han far runt.
  Du ska inte rodna för att du gillar pälsmuslingar, det gör vi med *blink*

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera