Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 13 november 2011

Gammelmatte Gitte

Nu rustar vi oss här i klostret inför den stundande julen.... Vi håller på att ställa i ordning ett rum på övervåningen till en inhyse-katt. Husse ska resa bort en tid och behöver få lämna sin katt i ett pålitligt hem och visst... - katten är välkommen hit. Dessutom ska matte resa bort några dagar och gammelmatte håller ordning här hemma under tiden. Sedan ska vi försöka vara med på loppisen i Folkets hus och sedan är vi inne i advent med allt vad det innebär. Vi köper inga julklappar utan Kicki och jag gör olika saker som sedan slås in i söta julpaket. Det blir verkligt speciella saker, anpassade till den som ska få dem. När vi sedan närmar oss julen så ska Gitte resa upp till Stockholm för att gå på konsert i Berwaldhallen. Hon ska också gästa en kär vän sedan skoltiden. Något som hon har längtat länge efter.

Ja, som ni ser så har klosterfolket inte några fritidsbekymmer och faktiskt inga större bekymmer just nu (törs man skriva det utan att det händer något katastrofalt). Det är nästan som att utmana ödet... - men det känns ändå så skönt att veta att vi just nu har det bra och är friska.

Nåväl, vi är väl rustade inför vintern med veden intravad i källaren på bekvämt räckhåll från pannan. Allt vi kunnat göra i trädgården är också gjort och alla fågelmatarna är på plats, bekvämt åtkomliga även för mig med rollatorn. Det är nog det första året som vi känner att vi är färdiga inför den stundande vintern. Vi ska sätta upp granrisgirlanden och facklorna också så att de är klara när det blir dags.

5 kommentarer:

 1. Härligt att ni alla mår bra! Visst känns det tryggt när förberedelserna för vintern är gjorda. Då behöver man inte oroa sig när den väl kommer.
  Ha en skön söndag!

  =^.^=

  Kram och nosbuffar till er alla

  SvaraRadera
 2. Bättre inackordering än i klostret kan nog en liten kisse knappast få. Roligt att hör att ni inte har några större bekymmer. Hoppas det fortsätter vara så. Det är ni värda.

  SvaraRadera
 3. Låter trevligt med en ny bekantskap. :)

  Ha det så härligt.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Låter himla spännande :)

  Kramiz och Tass

  SvaraRadera
 5. Grattis på födelsedagen Jennny och Majsan! NosPuss Wikki

  SvaraRadera