Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 24 november 2011

Matte

Då är jag hemma igen, vilket verkar glädja såväl katterna som gammelmatte... känns roligt att vara efterlängtad! Men desto sorgligare att få beskedet att mina intensiva böner för Sixten inte hjälpte... i morse vandrade denna vackre kille över Regnbågsbron efter en stroke, bara 12 år gammal. Så ledsamt! Och mitt hjärta blöder för hans matte och kompisen Puma, som mist en kär vän.

RIP, fine Sixten!


I övrigt är allt bra på den här kanten. Jag har haft fem underbara semesterdagar i Skåne och bl.a. besökt Malmö, där Philemon bodde innan han flyttade till oss. En mycket spännande stad som bjuder på konst precis överallt! Skall visa er bilder därifrån senare, när jag hunnit ta itu med alla foton jag tagit under min resa...

Hade tänkt be er att rösta på Majsan i Agrias fototävling "Mysiga huskatter", men det har jag inte hjärta att göra nu när jag vet att Sixten också är med och tävlar... så jag överlåter åt er att göra som ni vill. Kan dock stolt berätta att Majsan hittills ligger på 47:e plats av 1177 kattbilder - det kommer att glädja henne att höra!

5 kommentarer:

 1. Skönt att höra att din semester blev så lyckad. Det ska bli roligt att se de bilder du vill dela med oss.

  Som tur är kan vi rösta på hur många av katterna vi vill en gång om dagen. Så varken Majsans kaffeorgie eller fina Sixten bli utan vår röst, plus de andra av våra kompisar som har ställt upp i Agrias tävling!

  Önskar er en solig torsdag!

  =^.^=

  Kram och nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Skönt att du är hemma igen, så du kan ha koll på buffrantet. ;-)
  Och ännu mera koll på buffandet.
  Givetvis ska Majsan få får röst med.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Så skönt att du har haft det bra, välkommen hem! Vi vet några som har saknat dig extra mycket, misstänker att det blir massor med gos.Vi har också röstat på både Sixten och Majsan Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Visst är det "Borta bra men hemma bäst" *ler*
  Ska rösta
  *Tazz&Kram*

  SvaraRadera
 5. Han är verkligen fin Kung Sixten! Ståtlig kille.

  Har röstat på Majsan och alla kompisar.

  Nosgos

  SvaraRadera