Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 21 november 2011

Gammelmatte Gitte

Ett förtydligande är kanske på sin plats. Det är inte "vår" Sixten som är sjuk utan Emmas lilla sötnos (Puma och Sixten).


Ikväll håller vi tummar och tassar för Sixten som är svårt sjuk. Vi hoppas dock att våra böner ska hjälpa honom att bli frisk och kry igen. Hans matte är naturligtvis jätteorolig för honom. Om de nu kan avvätska honom bra så kanske han kryar på sig och även om han sedan måste äta medicin mot sitt hjärtfel, så kan han leva länge länge och ett bra liv. Han kommer säkert att vara mera trött och ta det mera lugnt än förut. Vi märkte ju inte det på Conny förrän efter hans död. Då insåg vi, när Philemon - ung och frisk hade kommit till oss, hur lugnt Conny verkligen hade levt sitt liv. Philemon är överallt på en gång. På golvet, i taket, på nacken på mig eller hängande i min kofta. Det är inte många minuter som han är stilla. Conny var ju nöjd med att få sitta insvept tillsammans med mig i fåtöljen och bara mysa och nu förstår vi varför. Dels för att jag själv nu är hjärtsjuk och har upptäckt hur frusen man blir och dels därför att han inte orkade så mycket. Jag tyckte ju att det var mysigt, men nu förstår jag hur sjuk han verkligen var.
Nu håller vi alltså tummarna för Sixten och jag har tänt ljus för honom och hans matte här hemma.

4 kommentarer:

 1. MEN så hemskt. Håller alla tassar och tummar som finns för lillmissen.

  Nu har vi tassat in en massa bilder på våran blogg, var ett tagt sedan vi gjorde det.

  Tass tass

  SvaraRadera
 2. Här håller vi oxå alla tassar och tummar som finns för söta Sixten.
  Hoppas , hoppas att han piggar på sig !!

  SvaraRadera
 3. Vi gör som ni och hoppas verkligen att det går bra.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vi hoppas också att Sixten klarar upp det här. Vården är bra numera för katter och jag är övertygad om att både matte och vettisar gör allt för honom.

  SvaraRadera