Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 15 juli 2012

Gammelmatte Gitte har ordet!

Idag har jag lånat bloggen för matte ligger i migrän och jag vill berätta lite om alla mina sötnosar. De två jätteskygga katterna, Assar och Sixten, har vuxit till sig ordentligt. Assar kommer bara fram till mig då jag sitter på toaletten. Han anser mig nog mindre farlig då, och när jag lägger upp blötmat åt dem på kvällen, men vid de tillfällena får jag klappa honom och han ligger vid mina fötter i sängen på natten, men Sixten har blivit en riktig "kelpropp!" Han blir aldrig mätt på gos. Man kan hålla på i timmar och han spinner och kärleksnafsar. Han biter aldrig, men håller kvar min hand med munnen och fortsätter jag då gosa så slickar han min hand.

Här nedan ser vi Assar till vänster och Sixten till höger.Sedan är det Jenny och Majsan som också vill vara med och sova nära mig (ibland blir det väldigt nära).


och sist, men absolut inte minst är det Rafael som alltid ligger vid min kudde och som jag ska hålla om när vi sover. Han har vuxit sig riktigt stor och det är dags att raka honom igen för nu är han ett litet pälsmonster.

Jag kan tala om att det blir både trångt och varmt i min säng och det är tur att den är 90 cm bred och över två meter lång för annars skulle vi inte få plats i den allihop. Det är också tur att jag har andningsmask på mig för annars skulle jag säkert vakna med massor av katthår i munnen. De har vant sig vid masken, så det är inga problem med att ha den nattetid.

Jag måste också skaffa ett utdragbart bord till mitt tangentbord för jag har alltid Jenny och Majsan mellan mig och skärmen, men det frågar jag mina pojkar om så ordnar de till det.

Ja så har ni hört en del om alla mina fina kissar.

4 kommentarer:

 1. Jamarns så mysigt det låter. *kurr*

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att det blir trångt i den sängen. Vilken lycka för alla kissar att få sova nära en varm matte på nätterna istället för att springa ute och jaga efter mat och nånstans att få skydd. Ibland önskar man att man kunde klona såna som ni.

  SvaraRadera
 3. Väldigt stiliga och fina katter!
  Här är det bara tre katter i sängen men det är trångt ändå.
  Och ett och annat katthår hittar man också i munnen ibland.
  Men det är mysigt ändå.
  SvansKram

  SvaraRadera