Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 31 juli 2012

Imma

Ibland är matte envisare än... ja, en katt vid ett råtthål. Det har varit väldigt omväxlande väder idag med ömsom sol, ömsom ösregn, men tror ni att matte lät sig hindras av regnandet? Nej då, hade hon bestämt sig för att klippa gräset så hade hon... och klippte gjorde hon, med avbrott för regnskurar då hon parkerade gräsätar-monstret under verandan och sig själv under ett av äppleträden tills det slutade. Då var hon genast igång igen... och på bara några timmar hade hon klippt allt gräs i hela trädgården. Och nu regnar det igen.

Tror att det blir en lugn kväll. Han som skulle laga tvättmaskinen kom inte, så matte tänker trösta sig med att för en gångs skull titta på TV istället för att vara flitig. Philemon är förstås besviken, men vad spelar det för roll om reparatören kommer idag eller i morgon?

Jag vet att tvåbeningarna vill ha sommar så länge som möjligt, men själv är jag glad att söm-estrarna är över... Gustav, Nea och Puma bloggar igen! *kurrar lyckligt* Men varför tassar inte Mistor Helmer i sin blogg? Det står ju på Catbook att han mår bra igen...

2 kommentarer:

 1. Ursäkta blogg pausen, Matte har inte haft semester utan jobbat mkt och sen funkar inte internetet på vår dator. Men nu har Matte kommit på att hon kan internetdela med mobilen och då blir det fart på internetet.
  Vi har lite att ta igen, ska bara komma på några bra texter till blogginläggen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men kära vännen, jag är bara glad att få livstecken ifrån dig då och då! Kanske blir det bättre framåt hösten? Sommaren är en knepig tid, för tvåbeningarna vill hellre vara ute än assistera oss katter med bloggandet... och så har ni ju faktiskt haft bekymmer med din blogg, har jag läst. Ta väl tass om dig och matte!

   Kurr från Imma.

   Radera