Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 22 juli 2012

Imma

Något regn har vi inte fått, men det blåser rätt mycket ute... och förresten är matte slö idag, så jag har fått sitta hos henne nästan (men bara nästan) så mycket jag vill. Det där lilla sista som jag inte har fått än, skall jag ta igen nu i kväll - för matte tänker ta ett sådant där långt bad, då hon ligger och läser en bra bok medan hon blir genomblöt över hela kroppen, och då tänker jag vara hos henne. Jag älskar när matte badar, för hon ligger i karet medan hon fyller på vatten och då kan jag ligga ovanpå henne ända tills vattnet når mina tassar... och dit vågar ingen av de andra katterna, så den lilla glädjen får jag ha helt för mig själv! *nöjd*

Som ni ser, har matte lekt med vår blogg-design igen. Hon tyckte att det var dags att byta, sa hon, och så berättade hon att det börjar bli skördedags på åkrarna så det passade bra med en bild på korn. Fast jag ser då inga korn, bara stickigt gräs! Nåjam, det där med design är inte riktigt min sak, så jag låter henne hållas.

Har inte lyckats få matte att tömma kameran än, men fortsätter att jama på henne om det...

2 kommentarer:

 1. Min matte bruka bara stå upp och bli blöt. Brukar stå och titta på henne och undra över hur man frivilligt ställer sig och blir blöt!

  Här blev jättefint på bloggen, men några korn ser jag inte.

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Vår matte gör som Neas matte och står upp och blir blöt.
  Vi brukar sitta i handfatet och titta på när hon blöter
  ner sig. Det ser så tokigt ut att man bara måste fnissa.
  SvansKram

  SvaraRadera