Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 1 juli 2012

Vi låter väl Assar komma till tals nu....

Jag är Assar. Sixtens lillebror fast jag är mycket större i kroppen än han. Trots att vi är kullsyskon så är jag ganska mycket skogkatt. Jag har en silvergrå päls som jag sköter väldigt noga. Eftersom Sixten skrev så pass mycket om mig också, så är det väl inte så mycket som jag kan skriva om förutom att jag är jättebra på att leka. Gammelmatte brukar skratta hjärtligt åt mina kuliga upptåg och Sixten och jag brukar busa väldigt mycket tillsammans. Vi har fått ett stort klättertorn som alla vi katter - utom Majsan, som aldrig klättrar särskilt mycket - älskar och vi klänger och klättrar mycket i det. Det är också skönt att ligga högst upp i tornet och titta på allt som händer i rummet. Majsan ja, hon och jag var fästfolk förut och vi låg på TVn tillsammans tätt ihop, men nu har hon tröttnat på mig *suckar djupt* hon är lite ombytlig av sig, men en underbar Missa.

Som ni ser på bilden så är jag mycket förtjust i att titta på TV och gammelmatte vet precis vilka program jag vill se. Det ska vara något som går med fart och kläm, som slalom, störtlopp eller snabba bilar eller också ska det vara filmer med djur. Hon brukar se till att jag får se sådana filmer och hon har ställt en puff framför TVn så att jag har något att sitta på - eller stå, som jag gör på den här bilden.

Jag har börjat våga gå fram till gammelmatte när hon sitter på toa eller när hon lägger upp vår blötmat, men jag är fortfarande försiktig, trots att brorsan har sagt att hon är jättesnäll. Visst tror jag att det är så, men man kan aldrig veta....

Jag tror inte att det finns så mycket mera som jag kan berätta om. Det mesta har ju Sixten redan sagt, men så här ser jag ut i alla fall.

4 kommentarer:

 1. *vink* *vink* på dig Assar !
  Så du gillar oxå att kika på TV , ser att vi har ungefär samma smak gällande programmen :)
  Klättra i klätterträd det är kuligt det , fast det är så klart kul att klänga på bokhyllor oxå ;-)

  SvaraRadera
 2. Du är en söt misse Sixten!
  Nu behöver du bara lita mer på matte å gammelmatte.
  Dom ÄR jättesnälla!!!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Snygging! Vi gillar också TV:n särskilt när det är fjädrkotletter som visas!Samla lite mod till och mys med Gammelmatte,det är underbart kommer du att märka. Så roligt att du också tassar! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. *vinkar glatt med tassen* Hej Assar! Vad kul att höra dig jama lite. Tänk vad mycket gos du kommer ha att ta igen när du väl vågar lita på era mattar, som för övrigt är jamarsnälla. Gos är bland det bästa som finns! Jag är helt säker på att de kommer göra precis som min matte att de låter dig gosa helt på dina villkor och aldrig tvingar dig till något du inte vill.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera