Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 21 juli 2012

Imma

I kväll har gammelmatte bjudit oss på rökt sik, som matte köpte i fiskboden i Sjötorp. Den är fiskad här i Vänern, må ni tro, så den var förstås extra smaskig! *slickar morrhåren* Fast jag tror att vi måste skicka en bit till Nea och Simba för de svälter just nu... stackars, stackars Nea lider alldeles extra mycket av torris-bristen, medan Simba tappert försöker nöja sig med blötmat. Nog kommer lite rökt sik att göra dem gott, eller vad tror ni?

Annars är inte mattarna precis kattorienterade just nu... så fort solen skiner, sticker de iväg på något de kallar "endagssemester". Idag åkte de ända bort till ett annat land - Värmland, hette det visst - och blev borta ända till kvällen! Vad säger du, matte? Ligger Värmland sex kilometer härifrån? Hmmmmm... tro det, den som vill. Nåjam, borta hela dagen var de som jamat, och det skulle inte förvåna mig om de sticker iväg i morgon igen, ifall solen skiner. Så ni får förlåta om jag önskar mig regn i morgon... jam menar, om jag inte får ligga i mattes famn med jämna mellanrum blir jag gosmässigt utarmad! Och det är lika farligt som svält, faktiskt. Fråga Max och Måns vad som händer när goskontot blir tomt, så får ni höra!

Som ni vet, brukar jag alltid gå igenom mattes kamera när hon kommit hem från en resa - och den här gången hittade jag bilder på något så mystiskt, att jag funderar på att göra en frågetävling för er om det... *fniss*

1 kommentar:

  1. Tack för att ni tänker på oss här utan torrisar.

    Man måste fylla på goskontot med jämna mellanrum, annars kan det gå illa så jag hoppas mattarna stannar hemma i morgon.

    Nosgos

    SvaraRadera