Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 8 november 2012

Gammelmatte Gitte

Så då är jag hemma igen! Det var med lite blandade känslor - lite oro - som jag lämnade sjukhuset, men när jag varit hemma en liten stund så kände jag att det var hemma jag ville vara. Jag röjde av en liten plats i min soffa och satte mig och där blev jag sedan sittande i flera timmar. Så fort Rafael hörde min röst så ropade han på mig och när jag nu satt i soffan så kom han och lade sig bredvid mig och ville gosa. Att tassverkaren höll på med hålet i väggen verkade han inte så särskilt oroad av - jo, om tassverkaren kom för nära så sprang han iväg upp till övervåningen, men han var snart nere igen. Majsan och Jenny kom också in i rummet, men konstigt nog försökte ingen av dem smita igenom hålet in på andra sidan. Majsan satt länge på bordet och tittade in i Kickis lägenhet. Philemon kom ända fram till dörröppningen, men vände och gick tillbaka in i Kickis lägenhet. Vi var alldeles förundrade! - Men så småningom tog Jenny och Majsan en tur genom dörrhålet, men de kom tillbaka ganska snart igen och kort efter det så kom Philemon in hos mig. Han nosade runt, men aktade sig noga för Majsan som satt alldeles stilla på bordet. Han provade också klätterträdet och lade sig tillrätta högst upp. Där låg han ganska länge, men så gick tassverkaren för dagen och då hoppade han ner och gick in i Kickis lägenhet. Det gjorde jag också för Kicki sa att maten var klar och vi drog för dörren försiktigt för den är ju bara provisoriskt dithängd än så länge. I natt ska jag ligga på min soffa och sova så mina små kan komma och lägga sig hos mig.

Nu har jag också fått träffa Pelle. En helt underbar kattkille! Det blir inte svårt att adoptera bort honom. En keligare kattkille får man leta efter.

Nu är det bäst att jag ägnar mig åt att läsa bloggar för vi måste hålla tidig kväll sedan så vi orkar upp i morgon när tassverkaren vill sätta igång och jobba.

9 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem från sjukhuset! Vi är många som har saknat dig, må du tro!
  Härligt att du är hemma hos Kicki och jamisarna igen. Var lite rädd om dig nu, så du blir så bra som du bara kan!

  Kram
  /Julia
  (Var tvungen att ta bort förra inlägget för Amanda tog genvägen över tangentbordet precis när jag sände iväg den)

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem Gammelmatte. Det är säkert många i Otterbäcken som tycker att ordningen är återställd nu äntligen. Hoppas du fortsätter samla krafter nu och att du tar det lite lugnt.

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem jamar vi också! Så skönt att du är hemma igen, förstår att det blir massor av välkommen-hem -gos nu!Vi har saknat dig vi också. Ta det lugnt nu och njut av att vara hemma! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Men, så underbart att läsa, Gitte! Välkommen hem igen! Hoppas nu att de funderat ut vad som krånglar i din kropp och att du bara blir bättre och bättre. Stora kramar till dig från Örebro

  SvaraRadera
 6. Så roligt att läsa att du är hemma igen! Förstår att både mattar och kissekatter längtat efter det. Så fiffigt med ett "inomhusfönster" mellan era lägenheter. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Jansson, Pejst och Krokodillan Betty9 november 2012 kl. 09:18

  Hurr-jam, hurr-jam, gammelmatte är hemma igen!!! Åååh, vad jamarglada vi blev över dom goda nyheterna *svansdansar*

  Gosbuffar och nospussar från oss alla tre!!!

  SvaraRadera
 8. Säger också välkommen hem! Och håller alla tummar & tår för god hälsa i fortsättningen!

  / Barbro

  SvaraRadera
 9. Åh, vilka glada nyheter, så underbart att du är hemma igen! Måste vara härligt att sitta i soffan och se alla familjemedlemmar med och utan päls tassa runt och hälsa dig välkommen tillbaka :-) Nu håller vi alla tassar och tummar att du slipper åka till sjukhuset igen!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera