Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 30 november 2012

Philemon

Jau håller ente alls med Sigge om att snö är onödigt. Ente en bit, faktiskt. Idau haur jau nämligen varit ute och lekt i snön, och det vaur jamarroligt! Matte lät maj gå med när hon skulle hämta posten, så jau passade pau och springa riktigt fort genom trädgården (matte sa att hon hade kunnat satsa pingar pau maj, för jau vaur "snabb som en vinthund")... och sin lekte jau med snön, tassade pau den, smakade pau den och hade kungligt roligt. Ja, jau är ju en rex! Ni vet väl att rex betyder kung pau latin?!?

När jau hade fått leka en stund, hystade matte opp maj på axelen och så fick jau följa med ut till postlådan. "Här får du ente gå själver" sa hon "för här finns det farliga bilar"... och det kunne jau väl till nöds acceptera, men att jau sidan ente fick fortsätta att rasa omkring i trädgården efteråt, förstår jau ente. Men då hade matte fått nog av kylan och bar in maj i huset *suckar*. Hon sau något om att jau ente vaur "någon riktig rex", som ente frös där ute... jau, ente en riktig rex?!? Jau som är den rexigaste katten som finns!

Apropau Sigge, förresten, så haur matte och vi läst fardigt i hanses bok nu. Den vaur verkligen jamarspinnande! Och lite sorglig osse... särskilt det om Mysan och Snoris och Penny *sniff*. Och vi kan svara pau en av hans frågor: Ja, det har faktiskt funnits en äkta svampkatt! Fråga Wikkis Stora Matte... hon bodde ihop med en sån i många år.

3 kommentarer:

  1. Lite spinnande är det med det vita. men tänk att du inte frös! Men det är klart du gosade väl in dig hos matte sen! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Jamarns konstigt att du inte frös där ute Philemon , jau menar jimfört med maj så är ju du ein riktig Nakenfis *fniss*

    SvaraRadera
  3. Du e cool, till å me smagade pau snön! Xantippa

    SvaraRadera