Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 20 november 2012

Imma

Idag på eftermiddagen har matte varit och besökt djurhemmet i Kristinehamn igen, och de har kommit överens om att Pelle skall få flytta dit på torsdag eller fredag. Det tror jag att han kommer att gilla! Där finns andra katter och tvåbeningar att umgås med, och så kan han ju charma till sig en ny matte eller husse... så länge han bor i vårt gästrum får han ju ingen chans att hitta ett nytt hem, jamar jag. Fast matte kommer nog att sakna honom, tror jag...

Tänk, om Pelle hinner få ett eget hem före jul?!? *drömmer* Jag tror att det är den tanken som driver matte, för nu är hon ivrig på att han skall få komma till djurhemmet så att han kan sättas upp för adoption.

Annars händer det inte så mycket här just nu. Gammelmatte har eldat, så det är varmt och skönt i hela huset, och matte har uträttat ärenden. Själva ligger vi och gonar oss vid olika element... *kurrar*

3 kommentarer:

 1. Det är alltid en kluven känsla när man lämnar tillbaka en katt man varit jourmatte åt till katthemmet. Man vet ju att det är enda chansen för kissen att få ett nytt hem, men egoisten i en saknar naturligtvis kissens sällskap. Fast det brukar gå över, om inte förr när kissen flyttar till ett eget hem.

  SvaraRadera
 2. Vi håller tassar och tummar för att goa Pelle ska hitta sin 2bening före jul och får fira julen i sitt nya hem :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Varenda gång jag ser Pelle så hugger det till i hjärtat, han är ju så himla lik min Sixten. Speciellt uppsynen han har på den här bilden är så lik Sixtens blickar. Jag önskar Pelle all lycka och hoppas han får ett lika härligt liv som hans lookalike.

  SvaraRadera