Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 1 november 2012

Imma

Matte säger att det är mitt i natten och att vi måste upp tidigt i morgon för det skall komma någon som heter snickaren och göra hål i väggen här i vardagsrummet... men jag har fått tillstånd att jama ett kortare inlägg innan hon stänger av datorn.

Idag har nämligen Linnsens, Franks och Lurrvars matte varit här! Jam, mesta tiden var de förstås hos gammelmatte på sjukhuset, men vi hann gosa lite med henne i alla fall och visa hur rolig våran kackerlacka är. Jag tror att hon blev sugen på att skaffa en egen...

Och apropå Linnsen, så tackar vi klosterkatter så mycket för paketet som kom idag!

Sist - men absolut inte minst! - har jag lovat matte att tacka så jamarmycket för slanten som en av er har skickat till oss (hon vill inte att vi nämner vem, för vi vet inte om den personen vill vara anonym eller inte), och både matte och gammelmatte hälsar till er allihop! Särskilt vill gammelmatte hälsa till Maurice att hon blev mycket rörd över hans erbjudande att låna ut sin blå fisk... det värmde hennes hjärta, sa hon, och hon lovar att inte ge upp utan kämpa på för att bli pigg igen.

Kurr på er allihop! Nu kryper vi i säng.

4 kommentarer:

 1. Vi är tydligen fler som inte kan sova. Fast jag har sovit några timmar redan.
  Hälsa Gammelmatte så mycket från oss att hon är efterlängtad och vi är många som hoppas att hon blir frisk snabbt!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Kackerlackan, den på batteri, den bryr sig inte Nisse om. Äkta däremot (varje år hade jag en eller två stora som dök upp på besök, när jag bodde i Spanien) de var buskul. Han är en finsmakare Nissemannen.

  Det är bra att Seniormatte inte ger upp hoppeet! Mycket sitter ju i hur mycket jallans anamma man har själv. Men visst är det mänskligt att deppa lite. Men kom igen seniormatte - det finns en sommar runt hörnet med en härlig vår och innan dess lite vintermys som ska upplevas. Å en massa gosekatter hemma som väntar!!! Kramar från Italien

  SvaraRadera
 3. Så kul med besök av Linnsens matte! Skickar massor med spinnhealing till Gammelmatte. Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Hälsa Gammelmatte från Södertälje Katthem. Vi vill att hon är hemma hos sina älskade katter istället för att vara på ett sjukhus!

  SvaraRadera