Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 29 november 2012

Imma

OOOOOO! *håller tassarna för öronen* Jag blir gaaaaaaleeen! Här ränner det noviser I HELA HUSET, Philemon är tokig och väser åt allt och alla, mattarna spikar, borrar och skruvar i väggarna och släpar saker fram och tillbaka... skall det här kallas ett kloster?!? Var är friden, det kontemplativa lugnet, den andliga upphöjdheten?!?

Jag har jamat allvar med matte om allt det här stöket och hon sätter som vanligt upp ett frågande ansikte: "Vadå stök?" och så säger hon att allt de gjorde var att ställa en garderob på plats (efter att ha spikat fast en sockel på den) och sätta upp några hyllor på väggarna... och under tiden fick dörren mellan vardagsrummen stå öppen, eftersom det var praktiskt att kunna gå emellan med verktyg m.m. Praktiskt för VEM? Inte för mig, som plötsligt hade noll koll på såväl reviret som alla mina klosterkatter... *suckar djupt* Nåjam, ordningen är på väg att bli återställd, för gammelmatte orkar inte stöka mer och matte skall laga middag... så nu föses det in katter hitan och ditan så att alla skall komma på rätt sida dörren innan den stängs. Månne kvällen kan bli LITE lugnare?!?

4 kommentarer:

 1. Ni får säkert lugnet återställd när alla noviser är tillbaka på rätt ställe ;-)

  =^.^=

  Torsdagsbuffar

  SvaraRadera
 2. Låter besvärligt, hoppas att ni får en lugn och gosig helg. Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Om det är nån tröst kan jag tala om att så där gör många tvåbeningar. Stökar och låter utan nån som helst tanke på att de rör upp tillvaron fös oss stackars katter.

  SvaraRadera