Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 12 december 2012

Imma

Nej, nu får det vara nog med det här sjukhusliggandet! *stampar med tassen* Så här års MÅSTE mattarna helt enkelt hålla sig hemma och hålla huset varmt - TITTA BARA hur det såg ut idag innan matte kom hem och började elda i pannan!

Jam menar, det går väl an för pälsbollarna i novisiatet (Rafael undantagen, för hans päls har inte vuxit ut färdigt än efter senaste rakningen, så han är väldigt korthårig) - men vi rexar FRYSER!!! Philemon och jag har t.o.m. tvingats ligga intill varandra i sängen för att värma oss, och ni vet, det gör jag inte frivilligt... inte för att han är den han är, utan för att jag som abbemissa måste tänka på min värdighet. Tack och jam har han inte utnyttjat situationen utan uppfört sig som en gentlekatt - busar och bråkar gör han faktiskt bara när mattarna ser på, för då måste han ju (som alla killar, ni damer vet vad jag menar) spela allan i största allmänhet.

Nåjam, just idag förstår jag ju att matte måste vara rätt länge hos gammelmatte på sjukhuset, eftersom gammelmatte var rädd för den där operationen hon skulle vara med om i morse. Men när matte kom hem nu på eftermiddagen, berättade hon att allt hade gått över förväntan bra - de hade inte ens behövt trä in katetern genom ljumsken, utan kunde gå via högra underarmen istället, så det hade inte gjort ett dugg ont. Och de allra bästa nyheterna var att gammelmattes hjärta mår jamarbra! Nu skall hon bara få dropp över natten, eftersom man tydligen blir uttorkad av operationer, och sedan skall matte hämta henne i morgon när hon (matte alltså) varit hos tandläkaren.

Undrar hur länge gammelmatte blir kvar hemma den här gången? Förhoppningsvis länge nog för att matte skall hinna fotografera de där kattbäddarna som vi skall auktionera ut - för nu tycker jag att vi har väntat länge nog på det!

3 kommentarer:

 1. FY JAM så kallt ni har det , både ute och INNE !
  Skönt att höra att Gammel matte Gittes operation gick bra idag och håller tassarna att hon nu ska hålla sig borta från det Sjuka huset länge länge länge ...

  SvaraRadera
 2. Så skönt att Gammelmattes operation gick bra och att hjärtat är bra! Usch så kallt , förstår att ni måste ligga bredvid varandra. Hoppas att det är färdigt med Sjuka huset nu.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. JAg förstår att gammelmattes operation gick bra när så många höll tassar och tummar för henne. Sånt hjälper!

  SvaraRadera