Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 17 december 2012

Philemon

Skau ente julen vau en GLAD tid?!? Men här hemma blir en TORTERAD och det på det grymmaste vis ni kan tänka er - matte tvingade maj att BADA!!! Vi rexar som blir så genomblöta auv vatten... och SCHAMPO använde hon osse! *ryser*

Hon paustod att jau vaur smutsig - kan ni tänka er, va'?!? Bara för att jau hade varet nere i källarn, precis som hon ville. Ente för att jauga möss, kanske, men det kunne ju ente hon vida, eller hur? Och sen, när jau änteligen hade lyckats bli torr igen, började gammelmatte att PYNTA MAJ!

Man får ente nån respekt här i huset, varken av mattarna eller luddbollarna... funderar allvarligt pau om jau skau vidta åtgärder men har ente riktigt kommit underfund med vaud ännu.

Den enda ljuspunkten i hele alltet är att mattarna idau vau och köpte massor av mad åt maj. En stor säck och en liten säck och sen massavis med blötmadspåsar... alltihopa bara till maj! Vaud sajer du, matte? Är det till alla katterna?!? Naj, det var det värsta! I så fall skau jau i alle fall behålla kalenderen som vau med maden him, för den innehåller bilder pau äkta skauningar:
5 kommentarer:

 1. Jam, bad kan man klara sig utan! Stackars dig! Men det låter lovande med all mat! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Stackars , stackars dig Philemon som fått bada ;-)
  Snyggt pyntad din svans blev dekorerad av Gammel Matte !
  Synd att du ska behöva dela med dig av kattmaten , men tur att du lagt tassarna på kalendern från Royal Canin i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Fy för att bada *ryyyser* Jättefina bilder på dig å fin bild på
  Kjelle Bus i kalendern!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Bada och bli pyntad! Stackars dig! Tänker matte använda dig som gran?
  Men vad det gäller maten föreslår jag att du håller koll på de andra så att du får större portioner. Annars får du äta av deras mat också.
  Snygg kalender! Kan inte bli annat när Kjelle Bus är med i den!

  SvaraRadera
 5. Bada mitt i kalla vintern? Det var säkert helt onödigt. Tycker du var värd en egen säck med mat som plåster på såren.

  SvaraRadera