Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 19 december 2012

Imma

Matte har varit lite uppåt och lite neråt idag. Först blev hon uppåt för att killen som skulle laga tvättmaskinen kom och gjorde det, och sedan blev hon uppåt för att gammelmatte och hon var bjudna på julbuffé med goda vänner... och sedan kom hon hem och blev neråt för att tvättmaskinen i alla fall inte fungerar. Så hon tänker gå upp tidigt i morgon och ringa för att de skall släppa allt och komma direkt - hon har massor av tvätt att klara av innan gästerna kommer, säger hon, och hon har redan väntat jamarlänge på att få felet fixat.

Men allra mest har det varit uppåt idag, och det av en alldeles särskild anledning: vi har fått veta att Pelle har blivit adopterad! Så han fick sitt för-alltid-hem före jul, precis som matte önskade sig... när hon berättade nyheten för mig var hon tårögd av lycka och sa att det var den bästa julklapp hon hade kunnat få! Tänk att Pelle får fira jul i ett eget hem med en egen matte/husse... visst är det underbart?!? Och så säger folk att det inte sker några mirakel i vår tid *fnyser*.

I jul har vi förresten jamarmycket att läsa, för igår kom NERK:s tidning "Kattögat" och idag kom SVERAK:s tidning "Våra katter". Dessutom fick vi Djurskyddets tidning häromdagen, som också innehåller artiklar om katter...

1 kommentar:

  1. Även om inte tvättmaskinen fungerat så väger ju det lätt mot att Pelle fått ett hem. När nu det har löst sig kommer nog tvättmaskinen också bli lagad snart.

    SvaraRadera