Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 13 december 2012

Imma

Jahajam, då får vi se hur det här blir, då. Jam menar, om gammelmatte skall lyckas hålla sig frisk och hemma. Det började rätt oroande med att matte åkte hemifrån vid lunchtid och lovade att "snart vara hemma igen" - hon skulle bara till tandläkaren och sedan hämta gammelmatte på sjukhuset, sa hon. Gissa när de kom hem? Strax efter klockan åtta på kvällen! Och då var det förstås jamarkallt inne igen... *suckar djupt*

Vad som hade hänt är lite oklart, men matte sa någonting om att de på sjukhuset hade stoppat gammelmattes medicin-leverans medan hon låg inne och sedan glömt bort att de måste starta den igen när hon åkte hem... så när matte besökte apoteket för att hämta medicinerna, fanns det inga där åt gammelmatte. Det berättade hon för gammelmattes läkare när hon kom till sjukhuset för att hämta hem gammelmatte, och så fick de vänta i en kattiljon timmar på att alla skulle ordna upp allting överallt. Fast de såg förstås till att gammelmatte och matte hade det bra medan de väntade.

Nu hoppas jag att allting är som det skall vara, så att det blir lite lugnt här hemma! Gammelmatte mår bra, säger hon, och hon är smal om fötterna så hon har inte samlat på sig vätska. Sockervärdena är visst också bra, vad jag förstod. Vem vet, hon kanske klarar sig hemma över jul till och med? Det vore jamarbra!

Mattes tandläkarbesök hade också gått bra, så nu är matte glad igen och har inte ont i tänderna längre.

2 kommentarer:

  1. Vi håller tassarna för att ni alla får vara hemma nu. Passa på och mys ordentligt.Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Det var bra nyheter. Vi håller tummarna för att alla håller sig friska och lugna nu.

    SvaraRadera