Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 27 juli 2010

Conny

Äntlien har de slutat regna! Ja begripar inte vafför den som bestämmer över vädre allti hakar opp sej?!? Antingen e're bara solit å hett eller så e're bara blött å kallt... kan de inte va lite lagom?!? Nå, ida va're i alla fall solit å bra å Jenny å ja har vari ute i våra selen å löplinor. Tyvärr står de ett äppleträd mitt på våran spexiella gräsmatta, å när man gåttit nåra varv kring de sitter man liksom fast på någe vis... linan blir liksom för kort. Å de e lite pinsamt för då måste man ropa på matte för å komma loss ijen å när matte kommer tror hon att Jenny å ja "sitter å kuckilurar" tesammans under träde *tassen för ansiktet*.

För övrit har matte blittit toki ijen å börjat måla allt som e löst å fast ute. Dessutom använder hon bara slattar, ser'e ut som... gult å rött å blått å grönt om vartannat. Ingen ordning alls! "Det blir väl vackert?" frågar hon mej, å va ska ja säja då? Att de ser ut som om en färgfabrik har explosiderat i trägårn?!?

4 kommentarer:

 1. Rackarns äppelträd till att stå i vägen så där. Tänk att en stackars katt, eller två, ska bli oskyldigt anklagad för kuckilurande. Måleriet låter spännande. Bara du inte säkerhetskontrollerar det på alltför nära håll. Det kan sluta med röda morrhår och gröna ögonspröt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Jag håller fullständigt med dig om vädret. Varför kan det aldrig vara riktigt lagom för? Det där med att löplinan blir för kort har jag också varit med om. Ytterst pinsamt må jag jama. *nosrodnad* Undra vad som tagit åt er matte som slänger färg omkring sig. Bäst du håller ett vakande öga på henne.

  SvaraRadera
 3. Tänk att matte kan säga något så dumt "kuckilura med Jenny" vi vet ju prexis vad du tyckr om att hon jagar dig.. Håll bara god min när matte frågar om det blir fint, det är lugnast så..Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Mjau. Mina slavar suckar och säger att "tänk om Sisko skulle lära sig att gå i sele ändå". Men det vägrar jag att göra - de har nog försökt, men jag tänker minsann inte låta dem slå mig i bojor! Dessutom tror jag att det är tryggare inne. Slavarna försöker säga att det väl skulle vara trevligare att vara ute med dem, när vi nu är på landet, men jag föredrar att sitta bakom myggnätet och jama åt dem om de inte kommer in och kelar med mig regelbundet!

  SvaraRadera