Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 1 juli 2010

Jenny

Alltså... varför blev jag inte adopterad av en stockholmare istället?!? Först erbjuder Willys i Häggvik musgodis och nu finns det mus-sallad på Willys på Lidingö!
Jag har tittat på kartor på nätet och sett att både Häggvik och Lidingö ligger i närheten av Stockholm, och det är jättelåååååångt dit, säger matte... *hänger med huvudet*

Lyckliga katter som bor i Stockholm! Varför kan inte Willys i Mariestad erbjuda så här fin mat?!?

4 kommentarer:

  1. Jag tycker nog du ska be matte om hjälp att tassa ihop ett brev till Willy's och kräva lite musdelikatess för oss katter.

    SvaraRadera
  2. Jenny, jag tror inte alls du ska vara ledsen för att du inte blev adopterad av en Stockholmare. Vad jag vet är det bara EN katt och EN tvåbening som fått köpa dessa delikatesser, så chansen att du skulle komma i åtnjutande av dem är minimal. Du får nog betydligt bättre omvårdnad och mat än nån annan skulle kunna erbjuda dig. Buffa på matte och gammelmatte och tacka dem för att de tar så väl hand om er allihop.

    SvaraRadera
  3. Åh, men vi har ju en Willys jättenära! Tänk om de också har mussallad? Vi får nog be matte titta ordentligt, och slå till omedelbums om hon hittar en musis. ;) Kurr och burr.

    SvaraRadera