Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 12 juli 2010

Majsan

Morr... mjausan också! Här kommer våran blogghjälp och hälsar på, och så tog matte inga bilder! Blogghjälpen blixtrade dock ordentligt, så om vi har tur kanske vi får några bilder av henne som visar att hon verkligen var här. För det var hon! Vi kände minsann igen henne, både Jenny och jag, och vi hälsade henne och hennes man välkomna hit till klostret, presenterade de andra katterna (fast Assar och Sixten tordes inte komma fram) och visade runt. Det vill säga, jag visade runt... Jenny ursäktade sig med att hon helt enkelt måste få döda färdigt sin fjäril först, för precis när blogghjälpen dök upp var hon i färd med att bita nacken av en jättestor luden fjäril som hon fångade under äppleträdet. Jag ville ändå inte vara ute, eftersom det var flämtvarmt t.o.m. i skuggan, så mig gjorde det inget att gå med runt i huset och se till att gammelmatte och matte berättade om kapellet och stensamlingen och allt det andra som finns här. Jag kollade också att både blogghjälpen och hennes man fick sitt kaffe och te, och gammelmatte och matte kalasade på de godsaker gästerna hade med sig fast de egentligen inte skall äta kaffebröd för de har en sjukdom som kallas diabettis... hm, undrar om jag stavade det där rätt? Mja, ni förstår nog ändå vad jag menar.

Och vet ni vad? Blogghjälpen hade med sig massor av godis åt oss också! Både Dentabits och mjölklinser (som Jenny blir så tokig av *fniss*) och torr och blöt mat och sådana där godisar som vi brukade få på katthemmet... ojojoj, som vi skall festa nu! *slickar morrhåren* Och det passar ju bra, för i morgon är det en stor dag här i klostret: abbemissan fyller år!

Tyvärr kunde gästerna inte stanna så länge, för de skulle vidare och titta på något slott eller var det var. Men jag tror nog att de kommer tillbaka fler gånger, så trevliga som vi (läs: särskilt jag) var mot henne... *myser*

PS. Conny insisterar på att jag skall berätta att han jagade bort en INKRÄKTARE från tomten idag - och det trots att han satt fast i löplinan! Jenny intygar att det är sant, för hon var med och såg alltihop. Och gammelmatte och matte tycker att jag skall berätta lite om hur jättetrevliga gästerna var också och inte bara "gå på om min egen förträfflighet"... *suckar*... förstår inte varför tvåbeningarna skall lägga sig i mitt bloggande?!? Att blogghjälpen och hennes man är jättetrevliga behöver ju inte jamas om - det visste vi ju redan! DS.

3 kommentarer:

 1. Så roligt med besök av blogghjälpen! Bra att du kunde guida runt överallt, så att de fick se hur fint ni har det. Jama åt Conny, att han är en tuffing! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Synd att det inte blev några bilder men det viktigaste var ju att Blogghjälpen var där! Hon måste tyckt att det var jättekul att träffa er!
  Conny tar verkligen sitt uppdrag på allvar! Bra jobbat! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. MJAU så trevligt att ni har haft besök av blogghjälpen, mjau
  Hoppas på lite bilder iaf framöver, säger även matte, *Fniss*
  Blogghjälpen tyckte det säkert var trevligt att få träffa er allihop, mjau.

  Ni är så tuffa allihop tycker vi, fast vi katter här hemma inte har träffat er, men matte säger att ni var jättetrevliga.

  Tassetass på er missevänner

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera