Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 22 juli 2010

Imma

Idag hade matte storrengöring av våra lådor. Alltså, inte den vanliga vardagliga rengöringen utan BAUTARENGÖRINGEN (ni vet, graden under inköp av nya lådor). Efteråt föll hon ihop i sängen framför fläkten och sa att hon önskade att någon kunde elda åt henne så att hon fick ta ett bad... jag försökte tvätta henne lite grand med min tunga, men det räckte tydligen inte *suckar*. Och elda kan jag inte - katter gillar visserligen värme, men eld är farliga saker!

Annars går vi mest och väntar på att gammelmatte skall komma hem från sin semester. Antar att det kommer att lukta Tufsi och Tott om både henne och hennes bagage...

6 kommentarer:

 1. Skönt med extra rena lådor! Matte uppskattade säkert att du hjälpte till med tvätten av henne. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vilken snäll kisse du är som försökte tvätta din matte. Du gör helt rätt i att låta en människa sköta eldningen. Vi vill ju inte att du ska sveda morrhåren heller.

  SvaraRadera
 3. Nej, usch, Sippo - brända morrhår är absolut inte kul! Min brorsa brände sina vackraste morrhår på ett adventsljus för några år sedan och det var hemskt... han hade så ont, matte blötte nosen på honom och pysslade om honom ordentligt, men det tog ändå lång tid innan han luktade normalt igen. I båda bemärkelserna...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 4. Hallå där Imma, mina människor inkl Stora matte tänkte åka ut på en semestertur någon gång den närmaste veckan - finns det någon stund över någon dag då ni skulle kunna tänka er att ta emot besök? Vi ska nog kunna krångla oss från Örebro till Otterbäcken!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 5. Det är jättebra att det blir storrengöring ibland. Duktigt av matte, tycker jag. Snällt av dig att tvätta matte sedan, även om hon inte tyckte det var tillräckligt. Och eld - det är farliga saker. Det ska vi hålla oss borta från.

  SvaraRadera
 6. Hej, Wikki! Jag skall se till att mattarna håller sig hemma, men slå gärna en pling innan för säkerhets skull! Tel.nr. 0551-22148 (det är gammelmattes nr. för matte har ingen telefon längre). Skall bli jättespännande att träffa dina mattar!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera