Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 16 juli 2010

Matte

Är det någon av er som använder Google's webbläsare? De har en automatisk översättare i överkanten, så att man kan få texten på den webbsida man besöker översatt till engelska. Jag brukar inte bry mig om den, men idag blev jag lite nyfiken och översatte Jennys senaste inlägg... samt skrattade så att jag nästan grät. Varsågoda - ett litet smakprov!

I meowed for a while with her and she asked if we had any food outdoors , but I said that all our food is stored inside the house and we only eat grass outside. It seemed she was stupid . I suggested that she would ask mom about some food , but she dared not ... and when mom arrived , the visitor ran away. Too bad , since the mom said she had been happy in both wet and dry food and fresh water to her! And arranged so that she could get indoors until further notice in all cases . Such is our mom .

Jaså, den besökande katten var dum i huvudet. Och jag är glad i både våt och torr mat *fnissar*. Samt vet att svenska inte är världens enklaste språk. Tack för skrattet, Google!

4 kommentarer:

 1. Oj oj oj - har matte tagit semester hon också? Ni får jama till åt henne att det går att blogga på gammelmattes dator också. Det var ju flera dagar sedan den där brummisen låg i diket. Kanske är det så stilla att ingenting händer att blogga om?

  massor av nospussar från gammelmatte och kissarna Tufsi och Tott i Stockholm.

  SvaraRadera
 2. Näää, här händer ingenting just nu... matte ligger mest och läser böcker... fast hon hotar med att åka ut i morgon måndag. Och när hon kommer hem skall vi få något riktigt gott till middag, säger hon! *slickar morrhåren*

  När kommer du hem, gammelmatte? Det är tomt utan dig...

  Tass från Jenny, som hjälper Conny att vakta huset.

  SvaraRadera
 3. Kära mina små kissekatter. Nu är det bara en kväll och tre dagar kvar tills jag är hemma igen hos er. Idag har tant Clara och jag varit ute och åkt skärgårdsbåt. Vi träffade en hund som arbetade åt en tant som inte hörde så bra. Han lyssnade åt henne! Det var en duktig skällis. Han var brun och hade en väst på sig som det stod skrivet på att han jobbade. Bra va? Idag har vi inte badat, men vi har suttit på stranden och tittat på fåglar och båtar.

  nospussar till er allesammans!

  SvaraRadera