Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 19 juli 2010

Imma

Oj! *klappar magen* Gissa om jag är MÄTT! Matte har varit iväg och handlat nödvändigheter idag när pensionen kom, och för en stund sedan kom hon hem, parkerade bilen utanför fönstret och släpade den ena kassen efter den andra uppför trappan till ytterdörren. Det var pellets och kattsand och kattmat och människomat och målarfärg och jag vet inte allt... och i en av kassarna fanns det något alldeles speciellt: RÄKOR! Så snart vi kände doften, släppte vi katter allt vi hade för tassar och sprang ut i köket och matte delade generöst ut varsitt fat med mycketmycket räkor på... tror aldrig att jag har ätit så många räkisar på en gång, men GOTT var det! *slickar morrhåren* Och sen, precis när jag trodde att det inte kunde bli bättre, fiskade matte upp något ur fickan och gav mig. En ljusbrun pälsmus! Så nu har jag att göra hela kvällen... jag älskar att döda pälsmöss... rawr!

4 kommentarer:

 1. Vilken fest det måste varit. Tänk vilka snälla människor det finns. Så fick du en ny pälsmus också. Det låter som en kanondag.

  SvaraRadera
 2. Men, det låter ju nästan som om ni bodde på Södertälje Katthem! Här har vi också massor av godis och leksaker. Fast vi har ju inget eget hem, som ni. Inte ännu.

  SvaraRadera
 3. Vilken fest! Räkor som är så gott! Vi gillar också pälsmöss men de ska helst vara vita. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. WOW vilken fest ni kom på när ni fick räkor av matte, mjau.
  Räkor gillar vi oxå förståss
  Pälsmöss gillar vi förståss oxå
  kul att jaga dom

  Tassen till er missar

  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan
  http://katternasblogg.blogg.se/

  SvaraRadera