Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 14 september 2010

ASsaR

Pst! Vi blir inte retvist behannlade häriklostre för matte har stängit till buren å säjer att de e hust ute. Hur jör man för att uppna lukkan? Oj, matte komer måste stikka! Hej!

5 kommentarer:

 1. Nämen Assar, kan du blogga. Matte gick nyss härifrån... - men det vet du väl att matte inte skulle säga så om det inte var sant. Du förstår, lilla vännen, sommaren är slut nu och träden börjar skifta i rött och gult och en del löv faller rent ut sagt av och då ÄR det höst. Vi är så rädda om våra små kissekatter att vi inte vill att de ska gå ut och förkyla magarna och sedan är det så att om allt går som det ska så ska ni husisar flytta över till min lägenhet i slutet på denna vecka och jag är här och gör i ordning för oss allihop nu och på den här sidan finns det inte ens någon kattgård - inte förrän i vår när små katter får gå ut igen. Du får ge dig till tåls till dess vännen.

  Nospussar till alla kissarna från
  gammelmatte.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår hur du känner. Även min husse har mig instängd om dagarna. Men jag håller med ovanstående om att det verkligen börjar bli hust, eh höst. Du får tänka på att du inte har lika tjock päls som andra katter och då kan du bli förkyld. Förresten tror jag din matte skulle bli utom sig av oro om du smet iväg. *kompistass*

  SvaraRadera
 3. Visst har de konstiga idéer våra tvåbeningar men det är ju för de är rädda om oss. Kommer nog bli mycket spännande när ni ska flytta till gammelmatte. Tänk vad mycket att undersöka! Kul att du också bloggar Assar! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Assar!
  Man kan bli kall om rumpan också.
  Och då blir man förkyld och nyser.
  Vår matte har sagt att det inte blir någon utevistelse för oss rumpor förrens till våren...

  Sen har vi satt oss på mattes bank konto och skickat iväg ett bidrag till er *nosphussar*
  Roligt att du också lärt dig blogga ^^

  Phuss och kläm på rumpan från oss brudar

  /Michigan och Arizona vid datorn

  SvaraRadera
 5. Du får tänka så här: det finns jättemånga katter där ute som inget hellre vill än att få komma in nånstans och bo hos snälla människor som gosar med dem, ger dem mat och sköter om dem på alla sätt. Om du tänker på det kanske det är lättare att stå ut med att hösten är här och man inte ska vara ute lika mycket som under sommaren?

  SvaraRadera