Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 10 september 2010

Matte

Vi har kommit i den knepiga situationen att vi skulle behöva lite hjälp, om någon har möjlighet till det. Saken är den att Conny skall HCM-scannas (de skall kontrollera hur hans hjärta mår, och experten kommer bara till vår veterinär två gånger om året - september och februari) den 30 september, vilket kostar 800 kronor... men dessutom skulle vi behöva ta med Jenny och Rafael till veterinären och det har vi inte råd med. Jenny har problem med sina tänder, hon liksom tuggar på tänderna och går med munnen halvöppen... och dessutom har vi upptäckt att hon skriker om vi råkar komma åt en öm punkt på ena höften. Rafael å sin sida har en mystisk knöl vid svans-roten, som vi vill kolla upp. Problemet är att vår suveräne veterinär inte tar emot djur på räkning utan måste få kontant betalt, och när jag frågade hur mycket detta kan komma att kosta trodde han att räkningen skulle sluta på minst 800 kronor till. Alltså måste vi på något sätt få ihop 1.600 kronor innan den 30:e.

Finns det någon där ute som skulle kunna ha råd att hjälpa oss? Varje liten slant är varmt välkommen, och givetvis går pengarna enbart till katternas vård! Jag har ett särskilt bankkonto hos Nordea för sådana här utgifter, och numret är 3058 00 88073. Och hör ni, ni har redan varit oerhört generösa när det gällde Snuffes vård, så om ni inte kan hjälpa oss också så skall ni inte må dåligt över det. Ok?

21 kommentarer:

 1. En hjälpande tass kommer så fort det går!
  Boka tid hos veterinären NU och få iväg alla katterna på koll INNAN något blir jobbigt för dem! Vänta inte... Vi löser det på nåt sätt!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 2. Ett litet bidrag är insatt på ert konto. Hör av er i god tid innan den 30:e om pengarna inte räcker. Det är inte billigt med veterinärvård, men det kan ju inte behövande katter ta hänsyn till.

  SvaraRadera
 3. Käraste vänner! Ni är fantastiska, vet ni det? Vi har en preliminärtid bokad i anslutning till Connys HCM-scanning den 30 september... de tyckte att det var bättre att vi avbokade om vi inte fick ihop pengarna. Stor och innerlig kram till er från oss alla!

  Er tillgivna sr. Carina, klosterkatternas matte.

  SvaraRadera
 4. Självklart hjälper vi till! Matte ska överföra en summa till kontot, för visst ska alla missar som behöver det få komma till veterinären. Vi instämmer med Kattson: tveka inte att tala om ifall mer påfyllning behövs! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Jodå någon peng kan jag nog få ur matte, vänta så skall jag jama med henne.

  Jaha nu är jag tillbaka och har jamat en stund med matte. Det är viss lite ont om den prassliga varan för tillfället sa hon, men den 20 de. Kan vi nog skicka över en liten peng i alla fall.

  SvaraRadera
 6. Jag kopierade inlägget och la det på min blogg. Vi hoppas att det löser sig så alla får den vård som behövs.

  SvaraRadera
 7. Ehum... matte lyckades inte med överföringen, för Swedbank frågar efter clearingnr. Har er matte det, på rak tass sådär? Alltid löser vi överföringskrångel på något sätt... om inte annat kan ni maila er adress till oss så får det bli ett kuvert med snigelpost. :)
  (Vår mail är stationskatterna@hotmail.se)
  Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Nu har husse försökt att överföra pengar. Det blev bara 25:- men vi hoppas det hjälper. Säg gärna till om det kom fram ordentligt, för vi hade lite problem.

  Findus: Husse använde 3058 som clearingnummer. Vi hoppas vi gjorde rätt. *håller tassarna*

  SvaraRadera
 9. Vi har lagt upp en länk till er i mattes blogg. Hoppas att någon av hennes/vår få läsare har möjlighet att hjälpa till. För henne finns det inte förrän efter den 19:de, men då kommer det en slant.

  SvaraRadera
 10. Det kommer en slant från kajjoskissorna i nästa vecka...... hälsar Butte & Co

  SvaraRadera
 11. Matte och jag har buffat iväg en sån där som börjar med "hund"...det tycker jag låter sååå vackert <3!
  *vift vift vift*

  SvaraRadera
 12. Matte försökte tassa över pengar, men precis som för stationskatterna ville swedbank ha ett clearingsnummer.
  Vi kikar in här lite senare och gör ett nytt försök senare under dagen.

  SvaraRadera
 13. Slant insatt på kontot (hoppas det blev rätt) Nosbuff

  SvaraRadera
 14. Jag jamade med matte om detta med clearingnummer och hon sa att det är de fyra första siffrorna i kontonumret, alltså 3058. Hoppas det hjälper! Och vi är så JAMARTACKSAMMA för att ni vill hjälpa Jenny, Rafael och Conny... tacksamtassar till er allihop, vänner!

  Nosbuff från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 15. Nu har matte tassat in en slant, hoppas det blev rätt och att de kom fram som de skulle
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 16. Vi sätter naturligtvis över en slant vi med. Klart vi hjälps åt!
  Nosbuffar från ALLA kolonikissarna <3

  SvaraRadera
 17. Nova, Sudden och Tiger11 september 2010 kl. 16:18

  Nova, Sudden och Tiger har skrapat ihop alla sina pengar. Det blev en ganska stor slant som vi hoppas skall hjälpa till att lösa era problem. Matte skall ge oss räkor nu som belöning. Nosbuffar från kissemumsarna.

  SvaraRadera
 18. Zaga,Zaffran och Carmen11 september 2010 kl. 17:48

  Vi skulle så gärna hjälpa till om vi kunde,men matte är för tillfället fattig som en kyrkråtta.
  Vi ska se om det kanske blir en liten slant over när hon får pengar den 20.e
  Om inte annat så finns ni i våra tankar.
  Puss på nosen från Labradormaffian

  SvaraRadera
 19. Nu har vi överfört pengarna! Det var matte som inte förstod vilka siffror som var clearingnr först, men när vi delade upp det i clearingnr 3058 och kontonr resterande sju siffror så gick det bra. Ha det så gott i helgen, vänner! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 20. Hej!

  Vill tipsa dig om en sida som kan komma till hjälp:

  www.veterinaren.nu

  Mvh,

  Carl

  SvaraRadera
 21. Eftersom vi varit borta har vi inte hunnit läsa igenom vad som hänt förrän nu. Har i alla fall fört över litet, hoppas det funkar och kommer till hjälp!

  SvaraRadera