Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 29 september 2010

Majsan

Idag var det matte och gammelmatte som fick gå till veten. Först var matte iväg till sin vet och en av sticketanterna på kliniken för att bli undersökt och få goda råd. Vet ni vad sticketanten sa? Jo, att matte behöver gå ner i vikt! *fnissar* Så när matte sedan satt och gosade med Jenny och mig, sa hon att vi kanske skulle äta dietfoder tillsammans alla tre... fast hon visste inte om vårat foder var bra för henne. Jag tror förstås att det är bäst att hon äter sitt foder och vi vårt, för katter och tvåbeningar är inte likadana. Nå, sedan fick gammelmatte skynda iväg till en annan vet, en som är specialist på tänder, för hon fick riktigt, riktigt ont i en tand... och när hon kom tillbaka blödde hon i munnen. Fast hon var jätteglad ändå, för den där tand-veten hade dragit ut den onda tanden på henne. Och tänk, ändå vinglade hon inte det minsta lilla! Kanske använder de andra sprutor på tvåbeningar, som inte sätter sig i tassarna så där som Jennys gjorde?

Nå, i morgon är det Connys och Immas tur att besöka veten. De skall titta på Connys hjärta, säger matte... hm, undrar hur de gör då? Tar de ut hjärtat och tittar på det?!? *ryser* Hoppas de sätter tillbaka det igen sedan, för jag vill nog ha honom levande fast han är fasligt grinig. Imma skall de sticka i tassen och ta blod... *ryser igen*

3 kommentarer:

 1. Det är tur att det finns vettar för både två- och fyrbeningar. Jag tror att gammelmatte blir tröstad av Rafael nu när hon haft besvär med en tand. Och så håller vi tassarna för morgondagens vettisbesök. Jag har hört talas om flera kompisar som fått sina hjärtan undersökta och de har kommit tillbaka med hjärtat instoppat igen, och så blir det nog för Conny också.

  SvaraRadera
 2. Mjau, var lite extra rädd om gammelmatte de närmaste dagarna, för att dra ut tänder sätter fart på så mycket konstiga bacillusker i munnen att man kan bli väldigt trött och infektionskänslig! Ta och vila er noga allihop, den här veckändan när alla vet-besök är avklarade! *tröstbuff och healingspinn på tandgluggen* TassKram Wikki

  SvaraRadera
 3. Vi håller tassarna och matte håller tummar för att det ska gå bra hos vettisen och han kan laga Conny och Imma! Vi tittar in för att få läsa vad vettisen sa.
  Lycka till!!!

  Rafaels uppgift blir lite exta spinnhealing till gammelmatte. Vi spinner med för henne!
  Mjauis

  SvaraRadera