Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 22 september 2010

Imma

Idag kom det två exemplar av Karlskoga-Kuriren med posten! Och att det var två ex. tyckte vi var bra, för då kunde vi rada upp oss på golvet allihopa och läsa samtidigt... oj, så spinnande och märkligt det kändes att se oss själva på bild och läsa allt det fina journalisten hade skrivit om oss! Ja, jag klarade mig ifrån att bli fotograferad, men Jenny, Majsan, Conny och Rafael syns på bilderna... och tänk, hon som skrev hade kommit ihåg alla de viktiga sakerna: ID-märkningen, kastreringen och försäkringen. Hon skrev t.o.m. om att vi behöver en djurpolis i Sverige precis som de har i t.ex. USA, Australien och Sydafrika! Hoppas nu bara att massor av tvåbeningar läser och tar till sig de här sakerna...

Matte håller på att försöka laga scannern, så att vi kan datorisera artikeln och göra pdf-fil av den... men det dröjer nog ett tag, tyvärr.

5 kommentarer:

 1. Men då har vi ju något spännande att se fram emot! Hoppas verkligen att många läser och förstår vad det gäller, och att åtminstone någon som inte brytt sig förut börjar tänka om.

  SvaraRadera
 2. Ni är ju riktiga kändisar! Så bra att utnyttja kändisskapet till ett så vällovligt syfte som att berätta om alla dessa viktiga saker. Vi hoppas att jättemånga läser artikeln. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vi hoppas verkligen att någon storpamp läser det fina reportaget om er Klosterkatter och tänker till. Jamarbra jobbat!

  SvaraRadera
 4. Stort räppotasch om er! Kattarackarns mjausigt! Kan vi få en åttograf från er nu när ni e så kända?
  *Håller fram åttograf-blocket*

  SvaraRadera
 5. Vi vill också se! Verkar ha varit en bra reporter! vi är jättestolta över er. Nosbuff

  SvaraRadera