Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 9 september 2010

Conny

Jamars, så jobbit de e å träffa schornalisster! *pustar ut* Ja fickde va extra noga me pälsvården för matte sa att hon skulle ta bilder på mej... oss... så ja ägna faktist hela förmiddan åt å slicka mej riktit fin. De va nästan så ja sträckade tungan, å nu e'ren alldles öm...Å så komde den dära mänschan dårå, me en jättestor kamera å ett blokk å en penna. Hon fråga å fråga och matte å gammelmatte svara å svara så man blev alldles trött på'rom... å schornalissten togde massor av bilder på oss allihopa fast matte hade sagt att hon komde för å träffa Rafael. Men de va väl de ja begripade att de va MEJ hon ville träffa! Den dära luddbollen e väl inget å ta bilder på... de e ju bara päls alltihopa på dom dära lurvia typerna. Men de va kul å träffa en schornalisst å vi visa henne kapelle å berätta om Skaparkatten å matte å gammelmatte gjorde va dom hade lovat å prata om att de e VÄLDIT SYNN om katter som inte har nåt eget hem. Nu hoppas ja att hon skrivar om de i sin tining!

Bildbevis - de har verklien vari en tining här ida...

6 kommentarer:

 1. Spännande! Klart att hon var tvungen att fotografera er allihop!Ska bli intressanta att läsa! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Mjau, jag vet personer som kommer att KASTA sig över Karlskogakuriren i morgon! *fniss* Vilket toppentillfälle att propagera för de hemlösa katterna! Stooooooooooooooooora NosPussar! Bra jobbat Conny, du höll koll på säkerheten, det förstår jag!
  TassKram WIkki

  SvaraRadera
 3. Om inte det här vore en förstasidesnyhet, då vet jag inte vad som är det. Ja hoppas hon skriver mycket om er och att många bilder visar. Matte och gammelmatte har mycket att berätta om katter och hur de hanteras. Och naturligtvis hur de BORDE hanteras. Hoppas matte berättar när detta kommer tidningen.

  SvaraRadera
 4. De blir nog inte i mårron, tror ja... hon sa att hon va ledi i mårron så hon skulle inte skriva förrän i nästa vecka. Men matte skulle få mejl när'e var klart så då kan vi ju jama te!

  Tassen! Conny.

  SvaraRadera
 5. Voff!
  Ska bli spännande!
  Matte får läsa högt för mig - och visa bilderna.
  Undrar om det säger "mjau" om tidningen när den landar i vår brevlåda? Eller om den ligger och spinner när vi tar upp den? Kommer den kanske att fräsa om jag luktar på den?

  Nattliga funderingar från en nybadad vovve...
  *vift vift vift*

  SvaraRadera
 6. Ja tror att tiningen spinner! *fniss* Hoppas i alla fall de...

  Tass från Conny, sekerhetskatt.

  SvaraRadera