Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 20 september 2011

Gammelmatte Gitte


Kära alla ni!
Alldeles nyss ringde Kicki och berättade att operationen är uppskjuten till på torsdag! Det hade kommit ett akutfall och hela morgondagen är bokad, så första möjliga tid är på torsdag, så det blir till att vänta. Eftersom hon hade blivit nedkörd till op. och inte hade fått äta sedan 20 i går kväll, så skulle hon få lunch nu när hon ringde. Hon var naturligtvis mycket besviken, men det är ju inget att göra åt, så nu lär hon inte komma hem före helgen. Ett tungt besked för mig, men jag tar dagen som den kommer och jag bestämde mig för att åka ut någonstans och äta för att pigga upp mig. Har egentligen inte råd till det, men känner mig så pass deprimerad över detta att jag måste göra något för att må lite bättre.

Jag håller er underrättade om vad som händer framöver, men jag skriver ingenting förrän jag har fått reda på något från Gbg.

9 kommentarer:

 1. OJ! Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga... Har suttit och hållt tummarna för Kicki (och även för lillkissen som fastnat i rör på Hisingen...)

  Måste ju kännas väldigt konstigt för er, som varit inställda på operation idag och allt! Men så blir det ju ibland, att det kommer akuta fall emellan.

  Skickar iallafall många tankar till er och fortsätter hålla tummar!

  / Barbro

  SvaraRadera
 2. Sååå tråkigt. Att ställa in sig på operation och den inte blir av är en stor besvikelse för er alla, men mest för Kicki. Vi fortsätter och tänker på er och håller tassar, klor och tummar!

  Kramar om er båda
  /Julia

  SvaraRadera
 3. Vi gör som Hjulia, Smulan och Amanda. Hoppas att ni känner att vi är med er.NOsbuff

  SvaraRadera
 4. Jamar instämmande med föregående jamare !
  SÅ tråkigt att det inte bidde nån operation idag :(
  Jag och matte fortsätter att hålla klor och tummar i kors här !

  SvaraRadera
 5. Deppa inte mer, Gitte! Det finns alltid skäl till varför SkaparKatten gör sådana här påhitt, och det får vi missar och människor bara stå ut med. Vi för glädjas åt att lillkissen räddades och hoppas det kommer att ordna sig med Kicki också. Saker måste få ta lite tid ibland. Se det som en katt - allt är NU! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 6. Visst är det en besvikelse att operationen inte blir av, när man helt och fullt har ställt in sig på det, även om man innerst inne förstår att akuta saker kan dyka upp. Vi håller tassar och tummar för er! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Okay då håller vi tummar och tassar i morgon då också!

  Väldigt trist och jobbigt att få vänta när man är så inställd på det. :( Hälsa så gott från oss.

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Men åh vad sånt är jobbigt. :-(
  Kram i massor

  SvaraRadera
 9. Mjau, så tråkigt. Klart att akutfall måste gå före, men jobbigt att vänta och jobbigt för gammelmatte att vara ensam så länge:-/ Varma tumhållningar från andra sidan pölen!

  SvaraRadera