Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

fredag 30 september 2011

Matte

Jag vill tacka er för att ni stöder mig och gammelmatte! Och så vill jag säga att jag förstår att ni är innerligt trötta på allt bloggande om min hals, och hellre vill läsa om katterna... problemet är att vi inte riktigt orkar med det just nu. Givetvis ser gammelmatte till att ingen av katterna blir lidande p.g.a. mig, det skall ingen oroa sig över. Jag mår bara så fasansfullt dåligt av kombinationen nyopererad + genomförkyld att gammelmatte har fullt upp att ta hand om mig... och då är man inte så kreativ i sitt skrivande.

Kram (garanterat smittfri) på er!

6 kommentarer:

 1. Bara du får bli frisk snart, så räcker det med några ord här. Att katterna tas om hand på bästa sätt, vet vi ändå. Krya på dig!!!

  Kram till er alla
  /Julia

  SvaraRadera
 2. Matte och Gammelmatte ske inte vara oroliga. Vi vet att era kissar inte far illa på nåt sätt. Vi skickar massor med spinnhealing till er båda och vi vet att alla er sju fyrbenta vänner gör detsamma!

  SvaraRadera
 3. Vi vill visst veta hur det går med halsen! Men du ska inte stressa med uppdateringar för det, utan tänka på att bli frisk. Usch för förkylning, jag hoppas verkligen att det blir bättre snart.

  SvaraRadera
 4. Tack, kära vänner!

  Ja du, Koko... var för sig hade varken operationen eller förkylningen varit särskilt illa, det var kombinationen som knäckte mig. Har inte varit så här sjuk sedan jag hade mycoplasma på 80-talet *suckar*. Men för var dag mår jag litelite bättre...

  Kram på er! från matte.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Testing testing
  Wikki

  SvaraRadera