Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

onsdag 28 september 2011

Imma

Hå hå ja ja, det är inte lätt att ta tass om matte. Gammelmatte verkar ta det ganska lugnt och hon säger att vi inte ska hetsa upp oss. Matte behöver få tid på sig för att bli sig lik igen och då försöker både jag och Philemon att ligga hos henne och spinna för att hon ska må bra, men rätt som det är hostar eller nyser hon oss rakt i nosen. Hon säger alltid förlåt och smeker oss, men det känns ändå förskräckligt. Gammelmatte säger att matte har blivit jätteförkyld, så det är inte bara det att hon mår dåligt efter operationen, utan genom att hon var så svag så blev hon förkyld. Det var så många av både personal och patienter som var förkylda på sjukhuset och hon blev säkert smittad, men som gammelmatte säger, det går över. Tag det bara lugnt och låt en dag i sänder passera och låt matte få tid på sig att tillfriskna, men det är svårt för en liten katt som längtar efter att matte ska bli som förut igen!

En liten ljusglimt har vi i alla fall och det är att gammelmatte fortfarande sover hos oss, fast hon är väldigt ledsen över att inte vara tillräckligt hos postulanterna, men hon säger att så fort matte kan klara sig om nätterna utan henne, så vill hon sova hos dem! Det tycker vi förstås är tråkigt, men så måste det bli och gammelmatte säger att vi ska ta upp en dörr mellan lägenheterna, men vi måste spara lite mera pengar först. Sedan blir det mycket bättre, för då kan både matte och gammelmatte gå emellan som rum till rum.

3 kommentarer:

 1. Men fy då har er matte blivit förkylder nu oxå :(
  Hoppas det går över fort , fort !!
  Låter som en väldans bra idé att sätta in en dörr så ni kan tassa rätt in till gammelmatte när helst ni vill :)

  SvaraRadera
 2. Stackars matte som blivit förkyld. Bra att ni är där och tar tass om henne på bästa sätt. Vi skickar spinnhealing från oss.NOsbuff

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt att matte har blivit förkyld också :(
  Hoppas att hon blir fort av med den, vi skickar lite extra spinnhealing, kurrterapi och från matte en jättestor krya-på-dig-kram.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera