Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 24 september 2011

Imma

Kurraaaaa Matte kom hem!
Det var en farbror som kom hem med matte på en sorts säng och sedan fick gammelmatte hjälpa matte att lägga sig i sängen som gammelmatte hade gjort i ordning och matte sa att hon låg jättebra och sen gick farbrorn iväg med sängen, men han kom tillbaka med mattes grejor å sen åkte han iväg för att äta lite. Matte sa att han var jättehungrig för han hade åkt från Skövde ned till Göteborg för att hämta matte och sedan åkte han hit med henne och när han ätit lite skulle han åka tillbaka till Skövde. Matte sa att det var kattiljoner mil han hade fått köra idag, men nu är i alla fall matte hemma. Hon låter och luktar lite konstigt, men jag har nosat riktigt ordentligt på henne och det ÄR verkligen hon. Philemon blev så jättelycklig när matte hälsade på honom, så han har nog också saknat henne mycket. Gammelmatte kommer att sova här hos oss några nätter för att finnas till hands när matte behöver hjälp. Det är mycket matte inte kan göra nu, men hon säger att det blir bättre och bättre för varje dag och det blir mycket bättre därför att hon är hemma hos oss, säger hon. Nu märks det att matte är unge till gammel-matte och matte säger att bara det att hon får vara hos henne kommer att göra allting mycket lättare. Hon mådde inte bra av att vara så långt borta ifrån oss!

5 kommentarer:

 1. Klart att matte inte mådde bra av att inte vara hos er. Nu kommer hon återhämta sig snabbt när hon får den vård hon behöver. Jag vet att ni är hennes bästa medicin.

  SvaraRadera
 2. Nu kommer matte att bli bra snart. Hur kan hon inte bli det med er spinnhealing och kurrterapi. Ta väll tass om henne.

  =^.^=

  Nosbuffar och en stor krya-på-dig-Kicki kram

  SvaraRadera
 3. Härligt för er alla att ha matte hemma igen! Och matte har säkert längtat lika mycket efter er. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Vad skönt attt matte är hemma. Förstår att ni har längtat jättemycket. Nu får ni ta tass om henne.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Skönt att hon fick komma hem! Nu ska ni vara riktigt snälla och försiktiga med henne - det måste vara alldeles förfärligt svårt att inte få lyfta upp er... God bättring:-)

  SvaraRadera