Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 19 september 2011

Imma

Alltså jag gillar inte när matte är borta. Ingenting är som det ska då och även om gammelmatte gör allt hon kan för att vara i mattes ställe, så ÄR det inte det samma. Dessutom har gammelmatte haft jättemycket att göra idag också, så hon har inte haft tid att vara så mycket hos oss. Först skulle hon ju ta prover i morse. Det visste vi ju, men se'n kom hon inte hem utan hon åkte och lagade bilen, betalade för vinterdäcken och betalade för veden. - Och se'n - som om det inte räckt med det - så åkte hon till affären och handlade för veckan och sedan kom en tant på besök resten av eftermiddagen. Nu äntligen satte hon sig ned så jag kunde få blogga. Philemon blev så trött av besöket så han sover och det är skönt för då är det lugnt här hemma. Gammelmatte pratade nyss med matte i telefonen och fick veta att de hade magnetröntgat henne och pratat med henne om hur hon ska sova under operationen. Jag vet ju inte vad magnetröntgen innebär, men gammelmatte sa att de hade tittat noga efter hur mattes nacke såg ut inuti?? Jag trodde inte man kunde se det innan operationen, men gammelmatte säger att med röntgen så kan man se inuti kroppen. Om allt går bra i morgon kommer matte hem på torsdag eftermiddag och det får vi ju hoppas att det gör. Sedan får matte vara hemma och ta tass om sig och gammelmatte säger att vi får hjälpas åt så att matte får ha det bra när hon kommer hem.

8 kommentarer:

 1. Vi katter på Södertälje Katthem har bestämt att er mattes operation går bra och att hon kommer hem på torsdag och att hon mår bra då!

  SvaraRadera
 2. Ett stort tack till katterna på Södertälje katthem som trots allt ståhej omkring dem, orkat tänka så positivt om matte! Hoppas att allt löser sig för katthemmet också.

  SvaraRadera
 3. Vi injamar med Kattson! Er mattes operation går bra *stampar med tassen* men vi ska nog hålla tassar, klor och tummar för säkerhets skull.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Vi håller alla tassar vi har här. Det går säkert bra. Visst är det bäst när allt är som vanligt och alla är hemma men lite spännande med besök lite då och då.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Tack, tack söta rara. Det känns faktiskt lite bättre nu och dessutom håller gammelmatte på att lägga upp mat åt oss och sedan ska hon diska. Det känns lite mera tryggt nu.

  SvaraRadera
 6. Jag håller tassarna och matte hon håller tummarna för att allt går bra på imorgon , så att er matte kommer hem på torsdag igen !!!

  SvaraRadera
 7. Hemskt när matte inte är hemma, men så roligt för matte att äntligen få sin operation!

  SvaraRadera
 8. Vi i skogen håller alla tassar att det ska gå bra här hemma.
  Och låt Gammelmatte få lite lugn och ro.
  Det behöver hon med.
  Nosbuff

  SvaraRadera