Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 13 december 2011

Assar

Hrm *host, harkel*... mjau, allså, ja e inte så värstans bra på å tassa i blåggen, men ida sa min tjäresta Majsan att ja måsste berätta om våra klätterträn. Vet ni att vi har två stykken?!? Jo, för de e sant! Först e det trädet som matte snikkrade ihop för nåra dar sen och som kom i ett stort paket från nåra katter som bor nån annanstans i lande, och det e jättekulit å klättra i så det jör vi åfta. Då ligger Jenny överst å sen sitter ja och sen i stora huse ligger Sixten. Majsan klättrar oxå jättebra i det trädet - ida for hon som en proschektil ända upp till högsta plattan å ner ijen.

Men nu ikväll satte matte ihop ett träd till - det gröna stickiga som vi hade i reviret förra vintern oxå. Å det går oxå bra å klättra i, så det jorde ja ida. Flera gånger tillåme. Fast i mårron ska matte klä på trädet såna där onödiga saker som kan gå sönner, säjer hon... nåjam, det e hennes problem om någet går sönner för om sakerna e i vägen när vi klättrar så måsste man ju flytta på det, eller hur?


Matte: Naturligtvis hade jag glömt kameran hemma på min sida av huset, så tyvärr kan jag inte visa er vare sig hur husisarna klängde omkring i klätterträdet eller hur Assar med stor envishet klättrade upp i vår konstgjorda gran. Ber om ursäkt! Att vi klär granen redan nu beror på att gammelmatte skall resa bort på måndag, och sedan blir jag ensam om alla förberedelser inför jul för hon kommer inte hem igen förrän kvällen innan julafton... annars brukar vi ställa fram och klä granen på den kvällen.

4 kommentarer:

 1. Eftersom vi inte har firat jul hemma tidigare om åren, så har vi aldrig sett ett sånt där stixigt grönt träd.
  I år ska vi fira hemma, så matte har lovat att köpa ett.
  Ska bli spinnande att se vad vi gillar det.....
  Tasskramar
  M & V

  SvaraRadera
 2. Låter kul med ett grönt klätterträd :)
  Min husse säger att nåt sånt ska vi INTE ha i år heller *mutter-mutter*
  nedrans tråkhusse *surar*

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du tassar, Assar! Visst är det härligt med klätteträd och tänk att ni har två, ett med sticks och ett utan! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Kul att höra av dig Assar!
  Sååå... Majsan är din käresta *fniss* mysigt!
  Lyxigt med klätterträd både ute och inne. Vi har bara härliga stockar att klättra i ute i rastgården, inne får vi nöja oss med klösisarna som sitter på väggen. Matte skulle vilja ge oss en klösmöbel, men den får inte plats inomhus, för vi bor ett pyttelitet hus.
  Säg till matte att hon tar med sig blixtmojängen, vi är ju nyfikna ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera