Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 12 december 2011

Imma

Ojoj vad gammelmatte pratar i telefon idag. När hon sätter telefonen vid örat så hör hon inte så bra och då höjer hon rösten och det är så tröttsamt. Hon håller på att planera för de dagar då hon är i Stockholm och det verkar vara ett pyssel att få ihop det för att träffa alla dem som hon ska lämna julklappar till. Det är ju ändå bara barnen som får julklappar av våra mattar, men det är tre barn som bor på olika håll i Stockholmsområdet. Dessutom ska ju detta passa ihop med henne som gammelmatte ska bo hos och som är den egentliga orsaken till att gammelmatte åker upp till Stockholm och så ska hon träffa Stationskatternas matte, vilket också är viktigt och sedan ska hon till mattes äldsta kullsyskon och kattulera honom för han har fyllt år och så måste hon passa den tid då Torbjörn kommer hem från jobbet på torsdagen för där ska hon sova över och åka med honom tillbaka hem. Puh! Förstår ni att det är jobbigt för en liten katt att höra henne planera och prata ihop sig med alla. Dessutom mår matte inte riktigt bra idag och jag vill att hon ska få vila. Det är ingen vila precis när gammelmatte pratar så där högt i telefonen. Nu har hon äntligen slutat att prata och det har blivit lugnt och tyst här hemma. Hon väntar på att Stationskatternas matte ska ringa för sedan har hon schemat klart för de här dagarna. Tänk så mycke de alltid har att pyssla med. Inte håller vi katter på på det där viset. Nej vi tar dagarna som de kommer, men 2-beningarna har inte lärt sig detta att livet är skönare och bättre som vi lever det.

7 kommentarer:

 1. Oj så mysigt ni har det i högen! Det är väl Majsan, Assar och Sixten... Är det inte?
  Mysigt i vilket fall.
  Hoppas att gammelmattes Stockholmsresa blir rolig! Matte är lite avis!

  =^.^=

  En krya-på-dig-kram till matte och nosbuffar till er alla

  SvaraRadera
 2. Hjulia: Ja det är det! - så fankattiskt av dig att känna igen dem. Min Sthlms-resa kommer att bli toppen. Det är bara svårt att pussla ihop alla möten, men jag tror att jag har lyckats ganska bra.

  SvaraRadera
 3. mys och gos ser det ut att vara, trots felåfånerandet. Vi är lite avis här, för vi vill också träffa stationskissarna och deras matte!

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bild! Så mysigt!Vi säger som Maurice och Kajsa,vi vill också träffa er och Stationskkatterna och deras matte.. Hoppas att det blir riktigt kul! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Nu har matte hört av sig! Det dröjde lite för det var en sen måndag på jobbet, men nu har nog även Stationskattpusselbiten hamnat på plats. Hoppas att du får vila öronen nu då, Imma. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. MEN Jamars är det i sthlm dom bor,
  jamars, då kanske man skulle kunna träffa dom vid tillfälle, man åker till huvudstaden, säger matte
  Jamars vade kul det skulle vara.

  Nu har vi iaf laddat upp egen video på oss på våran blogg

  Tass Tass

  SvaraRadera
 7. Åh, vad ni är gulliga i katthögen!! Fast Majsan ser inte så glad ut, blev nog störd av blixtrandet kan man tro.

  Vad spännande det låter att få träffa stationskatternas Matte. Min matte har bara varit i stockholm 2 ggr i sitt liv och hon trivs inte i storstäder tyvärr.

  Vi känner igen det där med att prata högt i telefon, man borde kunna ställa in telefonen att tala högre så er Gammelmatte slapp ha så svårt att höra.

  SvaraRadera