Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

lördag 3 december 2011

Imma

Tvåbeningar gör mycket som vi katter inte begriper, har ni tänkt på det? För en stund sedan satt t.ex. gammelmatte här och skalade skinnet av en hel hög med vackra äpplen och sedan stekte hon dem i ugnen - jam menar, skall inte äpplen ätas som de är?!? Och inte bli hudlöst grillade i en ugn... *ryser* Och sedan åt de upp flera av de där stackars mördade äpplena i en gul sås som luktade konstigt...

Nej, jag kommer aldrig att förstå mig på deras dumheter, den saken är klar. Fast EN bra sak håller de faktiskt på med: att förbereda för loppisen i morgon. Och den är viktig, för vi samlar in pengar till ett speciellt ändamål... men mer om det en annan gång, för än så länge är det hemligt.

Har ni sett hur bra det går för nästan alla vänner i Agrias tävling? Majsan ligger trea! Men stackars Butte, Jennys bolischef, har inte alls fått lika många röster... så skulle ni kunna hjälpa honom lite nu de här sista dagarna, vore vi väldigt glada! Matte röstar framför allt på alla katterna i botten av listan, för hon blir alldeles förtvivlad när hon ser en massa underbara katter som ingen röstar på... och det är ju konstigt, egentligen, för också de katterna borde ju ha stolta mattar och hussar som röstar och ber sina vänner rösta på dem, eller hur?

6 kommentarer:

 1. Ska rösta ! Lovar
  Ha en underbar kväll
  Kram o Tazz

  SvaraRadera
 2. Såja, nu har lille, söte Butte fått en röst av oss
  Tasskramar
  M & V

  SvaraRadera
 3. Nu har vi med gett en röst till Butte. Resten av gänget måste vänta några timmar till innan vi får rösta på dem igen.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Visst ska vi rösta på Butte, men vi måste också jama om för de kissar som inte får några, eller inte så många röster, att den här tävlingen egentligen inte säger ett dugg om hur fin man är. ALLA som deltar är toppenfina, men i en tävling kan inte alla vinna. Så är det ju.

  SvaraRadera
 5. Vår matte blev så sugen på ugnsstekta äpplen, när Imma skrev om det i bloggen igår. Så nu doftar det gott från vår ugn och vaniljsås är inhandlad.
  M & V

  SvaraRadera
 6. Visst är det synd om alla de katter som inte får så många röster, matte vill inte tänka på det för då får hon ångest...

  Egentligen kanske vi katter föredrar att våra tvåbeningar gosar med oss den stund det tar att rösta! ;)

  SvaraRadera