Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 1 december 2011

Matte

Vi har haft lite rörigt här under dagen p.g.a. adventsstädning och sådant, så jag hann inte hämta posten förrän rätt sent... och knappt hade jag hunnit in igen med det gröna paketet som jag fann i postlådan, innan Philemon och Imma blev som tossiga. De rev och slet i paketet, Philemon försökte t.o.m. bita sig igenom det... så det var inte lätt att öppna det, omsvärmad som jag var av dessa hysteriska missar. Vad kunde det vara inuti?!?

Jo minsann - det var tre kattleksaker (en brun tygpinne och två gula tygbananer med kattmynta i)... och TVÅ GIRMUSAR!!! Eller heter det girmöss?!? Hur som helst blev det full kalabalik i vardagsrummet när två rexar, varav en ju skall föreställa en äldre dam av större värdighet, kastade sig över dessa presenter.

Tusen tack, Tiger, Nova och Sudden! Ni har gjort rexarna överlyckliga och jag ser verkligen framåt att nu gå över till postulanterna och fotografera DERAS möte med presenterna! Hoppas att ni tycker det är ok att vi delar upp dessa fantastiska saker så att en girmus och en banan stannar här, medan husisarna får den andra girmusen, den andra bananen och den bruna tygpinnen?

Och nu lite bilder från kalaset:

Mer bilder kommer sedan husisarna fått sina nya leksaker. Och än en gång STORT TACK! Ord kan inte uttrycka hur rörd jag är över den här fina gåvan...

- - -

Skrivet senare samma kväll:


Oki, då har gammelmatte och jag tillbringat kvällen hemma hos henne och haft hejdlöst roligt åt husisarnas lek med bruna pinnen, bananen och girmusen! Vem behöver TV när man har katter?!? Jag har tagit massor av bilder, men ni får nöja er med en av var misse... åtminstone för ikväll. Varsågoda!

Majsan tog sig genast an bananen


Rafael med bruna pinnen (Majsan i bakgrunden)


Assar med bruna pinnen (Rafael gosar med gammelmatte)


Jenny slåss med girmusen


Sixten får låna bananen av Majsan


Och när jag kom hem igen, såg det ut så här i sängen:

♪♫ Sov du lilla videung... ♫♪

9 kommentarer:

 1. Åh, va mysigt! Jag vet inte vad det är med de där girmössen (?), men de får katter att bli som tokiga ;-).

  Kramizar

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder. Vilken fin presentm, vi ska önska oss såna i julklapp för det ser verkligen skoj ut.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig gåva!
  Till er kom tomten flera veckor för tidigt tydligen *fniss*
  Jättekul att se att ALLA hade roligt med de fina leksakerna, tack för att ni visade bilderna.
  Gulligt av Tiger, Nova och Sudden att skicka så fina presenter till er.

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Oj, så roligt ni har med leksakerna. Vi är så glada att ni tycker de är roliga. Vi leker jättemycket med våra bananer och vår pinne, en cigarr är det säger matte, men det tycker vi inte om så vi säger pinne.God Jul till er alla, lite i förskott! Tiger, Nova och Suden

  SvaraRadera
 5. Mamsen fick en sånna häringa däringa tygbanan från en arbetskollega som tyckte att Busan skull få den. Bröderna Bus hade inte en chans! Busan slet den åt sig, kanade över hela golvet och mamsen försökte fotografera med mobilkameran i högsta hugg, men det var inte lätt för Busan blev en riktig Maniac-Kisse. Hon blev som skogstokig.

  Nu ligger bananen där - helt övergiven efter att Busan har tuggat i sig det gottaste från den!

  Nosegosepuss från Chinook, Cherokee & Busan

  SvaraRadera
 6. Och "mamsen" till Busan & Grabbarna - det är JAG så klart!
  Puss på nosarna från Rozie

  SvaraRadera
 7. Åh vilket skojsigt paket! Ni har ju nästan haft julafton i förtid, men det är ni väl värda!
  Vår matte hade också med sig en girmus hem idag, och mjausingen vad skojsig den är! Vi fyra har turats om med den men några gånger blev det nästan slagsmål. Den är mysig att både brottas med och ligga och krama.
  Jag såg att Majsan ligger på andra plats i agrias tävling nu. Vi tycker det är så kul att så många av våra bloggkompisar ligger i toppen. Vi håller tassarna hårt för att det blir nån i bloggfamiljen som vinner!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Jamarns vilka fina presenter och så kuliga de såg ut att vara. Undra om man kan få husse att skaffa såna där girmusar. *funderar*

  SvaraRadera