Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 20 december 2011

Imma

Småkillar, alltså... *suckar djupt* Här kommer man hem från veterinären, trött efter en gräslig bilresa och stucken i tassen, och vad tror Philemon? Att jag har slagits och blivit omplåstrad! Nu går han här och "beundrar" mig för att jag är "så tuff att jag gav mig på veterinären" - jag har inte alls gett mig på Olle, för han är en snällis och tar alltid så väl tass om mig när jag är där. Bandaget sitter på tassen för att han tog ett litet blodprov, en baggis, faktiskt... så jag upprepar, det är bilresorna jag avskyr! Det hjälpte lite grand att matte sjöng för mig, särskilt psalmerna, men helst såg jag ju att jag slapp åka bil överhuvudtaget. Och nu blir det förmodligen inga fler resor förrän framåt sommaren, för mina värden var jättefina och Olle var så nöjd med hur jag har gått upp i vikt. Nu väger jag 2,6 kg... i min ungdom vägde jag som mest 3,5 kg, så jag har alltid varit liten, och nu med njurfoder och ålder och så är det ju inte konstigt att jag krympt lite. Det viktigaste är ju att pälsen fortfarande passar, eller hur?

Varför tror killar alltid att allting handlar om våld? Men om det får Philemon att tro att jag är så tuff att han sluta jaga mig, så må det väl vara hänt...

8 kommentarer:

 1. Det var en fin julklapp, att du har jättefina värden och att du gått upp i vikt. Hoppas ni får en lugn och fin jul nu och kan njuta av att vara friska.

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska nyheter!!! Och katter som kommer i sin päls är alldeles jättelagom. Du går nog snart upp lite mer i vikt om du vill det! Huvudsaken är ju att värdena är fina!

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår bra även om resan är besvärlig. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Goda nyheter att bli glad över! Ja, de fina värdena alltså, inte bilresan. :) Här är inte bilåkning någon större hit heller. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. En elegant liten dam i passande päls. Vad mer kan man önska?
  Grattis till dina fina värden!
  M 6 V

  SvaraRadera
 6. Så skönt att alla värden är bra. Vi tycker inte det är SÅ förskräckligt att åka bil. MEN skulle VÅR matte sjunga DÅ skulle vi säkert protestera.. Huva..
  Nospuss till dig duktiga Imma

  SvaraRadera
 7. Åh så braigt att dina värden är så bra att du slipper åka till Vettisen på ett bra tag :)
  Jag gillar att åka bil , det gör jag med min matte titt som tätt på både kortare o längre turer :)
  Däremot gillar jag INTE att bli stucken i tassen !!

  SvaraRadera
 8. Så bra att du har bra värden! Fortsätt så:-)

  SvaraRadera