Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 26 december 2011

Imma

Har ni haft en trevlig julhelg, vännisar? Det har vi! Matte har bjudit på julmat - vi får alltid varsin jultallrik full med godsaker - och julklappar som vi har lekt med. Själv fick jag TVÅ vita pälsmöss... kurr! Och vi får inte glömma bort presenten från Stationskatterna: en jättefin och mycket praktisk dricksfontän!

Titta, så fin...


Fast en julklapp är vi INTE ALLS glada över - mattes! Något av hennes kullsyskon har varit ONDSINT nog att ge matte detta i julklapp i år:

En snabeldrake! *ryyys*


Får man göra så mot oss stackars katter?!? Jag funderar på att skicka ett klagomål till Kattombudskatten (KOK) i Jamlunda, men det är lite svårt för matte är så glad för sin present... *suckar djupt*

Stormen har varit här och dragit förbi, tack och lov utan att fälla träd eller ställa till oreda för oss. Strömmingen finns kvar i väggarna också, så vi har det ljust och varmt inne. Stackars Smulan och Amanda och katterna hos Skat-Ann har ingen strömming alls idag och fryser... det är väldigt sorgligt, så om de inte snart rapporterar om att det bättrat sig får vi packa nödkattonger med filtar och annat varmt och skicka till dem.

5 kommentarer:

 1. Iofs är vi jamars partiska.
  MEN, Stationskatternas present var MYCKET bättre en en ny snabeldrake!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Äntligen 16:04 fick vi strömming i väggarna igen, då hade vi varit utan sen mitt-i-natten å det blev kallt!!! Nu värmer alla element igen, vattenfontänen fungerar och matte å husse har vått varm mat!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Jamars, här håller vi med fullt och tass! Snabeldraken skulle inte kommit.. usch fy hur kunde tvåbeningarna göra en sån sak mot er? Det enda positiva är er fina nya fontän, som är jättefin! *tassen upp*

  Nospuss

  SvaraRadera
 4. De håller nog varandra om ryggen, våra människor... för matte tycker också att snabeldraken var en bra present. Fast det borde kanske medfölja munkorg? *funderar* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Snälla Stationskatterna. Jag tycker faktiskt att det borde bli lag på att vi kattifierar gåvor innan de överlämnas till våra tvåbeningar. På så sätt kan vi på ett tidigt stadium förhindra att olämpliga saker, som t ex snabeldrakar, kommer in i våra hem.

  SvaraRadera