Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 27 december 2011

Imma

Idag blev gammelmatte inlagd på sjukhuset igen. Hon har varit farligt vinglig på sistone och flera gånger råkat trampa på Philemon (ofrivilligt, förstås!)... men värre var att hon har ramlat och slagit sig gul och blå - tre gånger på en vecka! Så idag fick matte nog och ringde till människoveten, som sa åt matte att skjutsa in gammelmatte till sjukhuset direkt så att han får ägna veckan åt att undersöka henne. Stackars gammelmatte! Fast matte säger att det nog är bäst så här, för gammelmatte har ätit dåligt också och inte mått bra på hela julen.

I morgon är det förresten dags för nästa sjukling att åka bil, för då skall Rafael träffa vår vet och bli rakad. Han har blivit sårig i... ehum, bakdelen... och behöver undersökas, och så har pälsen blivit så där jobbig igen. Stackars matte, hon har blivit rena ambulansen!

Sagge mår dock bra, och matte säger stolt att hon börjar få bra kontakt med honom. Igår vågade han t.o.m. äta fast hon såg på! Och om hon bara kommer in till honom under skrivbordet, får hon gosa hur mycket hon vill med honom. Och så har hon fått veta att han troligen ÄR kastrerad - bra, va'?

10 kommentarer:

 1. Tröstekramar till matte och en stor krya-på-dig-kram till gammalmatte!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt att gammelmatte måste till sjukhuset, men naturligtvis är det bra att hon blir undersökt av läkaren. Tröstande kurr till er alla! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Massor av kryapådig tasskramar till gammelmatte och tröstbuffar till matte. Vi håller tassarna för att hon snabbt får komma hem igen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. ALLA slags buffar till Gammelmatte!

  SvaraRadera
 5. Vi sänder många tröstande kramar och klappar till gammelmatte. Det är inte kul att bli vinglig och blåslagen, minsann! Vi hoppas att läkarna hittar orsaken och kan sätta in en riktigt bra behandling.
  Håller givetvis alla tassar och tummar även för Rafael.
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 6. Vi tröstar och buffar, spinner och kurrar så mycket vi kan och hoppas att det hjälper, så att gammelmatte blir fort frisk och att matte orkar med allt det dagliga.
  Tasskramar från oss här nere i söder
  M & V

  SvaraRadera
 7. Mjau, jag vet ju att gammelmatte är i bästa tassar där på sjukhuset, men jag skickar ändå så mycket spinnhealing jag kan! Med ilbud! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 8. Alla katter vi andra på Södertälje Katthem håller tassar och tummar hårt för gammelmatte. Ta med många nosbuffar från oss till henne när du besöker henne.

  SvaraRadera
 9. Krya på sig kramar i massor skickar vi till Gammelmatte !!!
  Hoppas det går bra för Raffe hos Vetten idag !

  SvaraRadera
 10. Håller tassar och tummar för både gammelmatte och Rafael så att allt går bra! ♥

  SvaraRadera