Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 8 december 2011

Philemon

Idag har jau varit ute! Det var nog ente meningen, men gammelmatte tyckte att jau skulle få känna på hur snö kändes... och jau har ju allri varit ute i snö förut, så jau sprang förstås glatt nerför trappan och ut i det dära vita som hade kommit på marken. Men fy attan så KALLT det var! *ryser* Jau blidde alldeles förkyld om tassarna och försökte undvika det vita så gott ja kunne, och då SKRATTADE matte och gammelmatte åt maj! Dom sa faktiskt att jau "såg ut som en kanin" när jag skuttade omkring och försökte hålla alla tassarna i luften samtidigt... ja, vad väntade dom saj egentligen? Till sist kom matte ut och lyfte upp maj och sen bar hon maj in i värmen igen medans hon sa att "rexar är ente gjorda för vintern" och att jag skulle hålla maj inomhus i fortsättningen. Ja, min själ, det kan hon lita på att jag ska!

Som tröst fick jau skriva ett majl till Wikki och anmäla maj till Jul-Tasseriet 4, och jau är HELT SÄKER på att jau har gissat rätt på frågan. Tror jau i alle fall.

6 kommentarer:

 1. Det där vita å läbbiga ÄR KALLT! Bäst att du håller dig inomhus i vinter. Fast vi hade gärna sett hur du försökte hålla ALLA tassarna i luften samtidigt *fniss*
  Lycka till i tasseriet!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hehe, tänk så spännande det är när man ser snö för första gången. *minns* Men nog katten är det skönast att sitta inne och titta.

  SvaraRadera
 3. Fyjam för kalla tassar! Lite trist att de skrattade åt dig, men det var nog inte illa menat. Fint att du fick bärgning av matte in från snön. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Man vet ju inte hur saker och ting är innan man provat, men nu vet du att snö inte är nåt för dig. Klart du har gissat rätt på frågan hos Wikki!

  SvaraRadera
 5. Så klart att du vinner tasseriet! och det där med snö är rena blääähet!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. Tänk att det som ser så mjukt ochskönt ut är så himla kallt. Bra att du blev räddad.Låter som en god idé att hålla sig inne! Nosbuff

  SvaraRadera